עגלה שמתקפלת לסריון -ללא הגבלת מחיר

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה שמתקפלת לסריון -ללא הגבלת מחיר
    מתלבטת
    20/10/2013

היי,
    אני אשמח לקבל המלצה לעגלה שמתקפלת לתא מטען קטן (דייהטסו סריון).
    התחלתי לעשות סקר שוק וכמובן שקפצתי ישר על המוכרים, אבל חשבתי להתעניין פה...
    בינתיים הסתכלנו בשילב על הבוגאבו קמיליון ועל ה B AGILE של ברייטקס, ולמען האמת התרשמנו שהברייטקס יותר פרקטית.

אין הגבלת מחיר וחשוב לי מאוד לקבל את הטוב ביותר אבל בלי פוזות ולא חשוב לי מותגים.

מה שכן חשוב לי זה:
    1. שיתקפל לתא מטען של סריון.
    2. נוחה לתפעול עם ידית אחת.
    3. חשוב לי שיהיו 4 גלגלים ליציבות, ונראה לי שעדיף לפחות 2 גלגלים גדולים עם מילוי אויר.
    4. שיהיה ניתן לשלב אמבטיה, טיולון וסל קל.
    5. קיפול נוח קטן ומהיר.

אשמח לכמה שיותר המלצות.

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלה שמתקפלת לסריון -ללא הגבלת מחיר - תגובה

קובי סופר
    20/10/2013

שלום דנה,

עגלות מומלצות לסיריון הם בעיקר עגלות בבה קונפורט סטריטי פלוס ואלאה. שתי העגלות מתקפלות למימדים קטנים ויאפשרו את הכנסת העגלה לרכב בקלות. האלאה מומלצת יותר עם חשובים לך גלגלים גדולים ונוחות הליכה.

עוד עגלות מומלצות שיכנסו לסיריון (אבל הן מאוד גדולות בקיפול וההכנסה תהיה קצת מסורבלת): קאם דינמיקו, איי בי סי דיזיין ממבה, אפפה בייבי ויסטה וגרקו איבו.

אני באופן אישי ממליץ להתרחק מבריטקס. בריטקס בי אג'ייל היא עגלה נוראית, עגלה שנמכרה באזור 3000 ש"ח וכיום נמכרת ב- 1350 ש"ח! אמבטיה וטיולון, זה אומר הכל לדעתי. העגלות סובלות מתקלות רבות במנגנון הרצועות לכיוון המצבים, מרבית הרוכשים התאכזבו.
    כמו כן יש לעגלה טיולון חד כיווני והתינוק לא יכול להיות מולכם. לא ניתן לכוונן את מדף הרגליים ורגליי התינוק תמיד יהיו שמוטות כלפי מטה. זו עגלה בעלת קיפול קסמים שמוכר אותה אבל זה בא על חשבון נוחות התינוק.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו