שאלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• שאלות
    רונה
    05/11/2013

שלום וברכה,
    ראשית-כל הכבוד לכם על הפורום. נתקלתי בו לראשונה,והתרשמתי מהנכונות לייעץ באופן מקצועי ומפורט.
    1. רציתי לברר-לפני כ-12 שנה, רכשתי עגלה נהדרת של חברת MONBEBE
    עכשיו, אני מחפשת שוב, ונראה שהחברה פשוט נעלמה.
    האם ידוע לכם משהו? אולי שינו שם?
    אשמח לתשובה.
    2. כמו כן, אני מחפשת עגלה (כלומר טיולון מגיל 0) + סלקל שמתלבש על השלד.
    התקציב הוא סביבות 2000 ש"ח
    כמו כן, אנחנו נוסעים במזדה 5 שתא המטען שלה קטן וצר, ולכן מחפשים משהו שמתקפל קומפקטי ונכנס טוב לרכב.
    אשמח אם יש לכם הצעה /ות מתאימות.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות - תגובה

קובי סופר
    05/11/2013

שלום,

מונבבה נרכשו לפני מספר שנים ע"י קונצרן מוצרי התינוקות האמריקאי שנקרא דורל. דורל החליטו למזג את מונבבה יחד עם חברת בבה קונפורט הצרפתית אשר גם היא נרכשה ע"י דורל. לכן מונבבה לא קיימת.

עגלה מומלצת עד 2000 אין הרבה לצערי, לדעתי ביבה טאי טאי אשר נכנסת לתקציב תתאים לך. חוץ מהחיסרון שהאמבטיה קטנה ולא הכי מעוצבת וגם יושבת בתוך הטיולון ולא על שלד ערום מקבלים ים של יתרונות: עגלה סופר קלה רק 6.6 ק"ג. קיפול קטן מאוד, נוחות הליכה מדהימה, סל ענק, שכיבה מלאה, גגון ענק ועוד. היא נמכרת מעל לשנה בארץ וזוכה לביקורות מצוינות.

אם תוכלו למתוח את התקציב אני ממליץ על בבה קונפורט סטריטי (אותה חברה שהתמזגה עם מונבבה), מחירה 3200 ש"ח אבל מדובר בעגלה הכי פרקטית שיש אם הקיפול הכי קטן שיש. נוחה להליכה, לתפעול בעלת טיולון דו כיווני וסל קל מצוין שהוא פרי פיתוח של מקסי קוזי.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו