עגלת אויסטר מקס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת אויסטר מקס
    רבקה
    07/11/2013

היי, אפשר לקבל חוות דעת עליה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת אויסטר מקס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלת אויסטר מקס - תגובה

קובי סופר
    07/11/2013

שלום שני,

מדובר בעגלה אשר מיוצרת במפעל לרדו בסין, העגלה שווקה בעבר גם תחת השם ביבה היפי, המקס עוצבה יותר, יש לה שילדת ניקל ואפשרות לחבר מושב אח, דברים שמיחדים אותה לעומת ההיפי אך לא מצדיקים את מחירה היקר.

במחיר שלה יש את הפג פרגו בוק פלוס, קאם דינמיקו ואפילו בבה קאר אשר מיוצרות באירופה ולא בסין.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אני מעוניינת בעגלת יחיד בלבד

שני
    08/11/2013

אז הביבה היפי יכולה להתאים לי אם היא דומה לאויסטר מקס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אני מעוניינת בעגלת יחיד בלבד - תגובה

קובי סופר
    08/11/2013

שלום שני,

קודם כל האויסטר מקס היא גם עגלת יחיד אם כי מכיוון שהיא מיועדת לשניים היא כבדה יותר מעגלה ממוצעת.

לצערנו ההיפי כרגע לא מיובאת לארץ. יש את עגלות אפפה בייבי אשר נמכרות במחיר סביר ונותנות תמורה מצויינת למחירן כנ"ל גם עגלות איי בי סי דיזיין ממבה.
    עוד עגלות מומלצות הן איה בייבי ולנסיה וגרקו איבו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו