המלצה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה
    מוניק
    19/11/2013

אשמח להמלצתכם על עגלה מגיל לידה...אינני בעלת רכב, השימוש יהיה אוטובוסים והליכה רגלית . מצאו חן בעיניי: עגלת במבלרייד האמריקאית, פג פרגו בוק וממבה איי.בי.סי דיזיין. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה - תגובה

קובי סופר
    20/11/2013

שלום מוניק,

אני ממליץ בעדיפות ראשונה את הפג בוק שהיא גם האופציה היקרה, איי בי סי דיזיין ממבה תיתן לך תמורה נפלאה לכספכם, עגלה מצוינת במחיר מצחיק נכון להיום.
    לגבי במבלרייד פחות הייתי ממליץ מ-3 סיבות עיקריות: 1) יש לעגלה גלגלי אויר מה שיגרום לפנצ'רים ויצריך ניפוח וטיפול שוטף בהם. 2) יש לה 3 גלגלים נכון להיום מה שמפחית מיציבות העגלה (צריכה לצאת גירסאת 4 גלגלים אך לדעתי זה לא יהיה בקרוב). 3) אין לה טיולון דו כיווני, מנסיון שלי עד גיל שנה הלכתי כפני התינוק היו כלפיי, לדעתי זה דבר שאסור לוותר עליו בעגלה.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מוניק
    20/11/2013

תודה על התגובה המהירה...מתכננת להגיע אליכם בעקבות המלצות רבות. לגבי הפג..אני מבינה שהיא מגיעה עם סלקל, דבר שאין לי בו צורך כלל, כאמור אינני בעלת רכב. האם ניתן להפחית מהמחיר הכולל של העגלה? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

קובי סופר
    20/11/2013

שלום מוניק,

בהחלט ניתן לרכוש ללא סל קל, ההפחתה היא של 500 ש"ח.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שוב, שמחתי לשמוע

מוניק
    21/11/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו