Infanti עגלת תינוק יוניוואן

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• Infanti עגלת תינוק יוניוואן
    שירן
    21/11/2013

שלום אני מתלבטת ביו 2 עגלות

עגלה Easy Baby Smart light או עגלת Infanti עגלת תינוק יוניוואן הייתי רוצה לדעת איזה מתקפלת יותר קטן עם הטיולון מחובר זה חשוב לנו ואיזה יותר קלה ואם זה הפרש מאוד גדול בקילו בעלי אהב יותר אל האינפנטי כי בחנות הראו לו שהיא מתקפלת עם הטיולון וששאלנו על הסמארט לייט נאמר לנו שהיא לא מתקפלת עם הטיולון למרות שבאתר כתוב שכן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Infanti עגלת תינוק יוניוואן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Infanti עגלת תינוק יוניוואן - תגובה

קובי סופר
    21/11/2013

שלום שירן,

היוניוואן לא הייתה עגלה מוצלחת, עד כמה שאני יודע היבוא שלה הופסק, בכל אופן אני לא ממליץ.
    סמארטלייט אינה מתקפלת עם הטיולון. בעבר היה דגם דומה שכן אבל נכון להיום יש לפרק את המושב לפני הקיפול. האיזי בייבי קלה יותר בקילו.
    נסי לראות את איה בייבי מקס או מקס ספיריט וגם איזי בייבי ראנר אשר בתקציב שלך ועונות על הדרישות שלך.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה המהיר

שירן
    23/11/2013

ומה לגבי האיזי בייבי סקיי xl גם ממנה התרשמנו כי המקס ספיריט גדולה ומגושמת ראינו גם את הולנסיה ולא אהבתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה המהיר - תגובה

קובי סופר
    24/11/2013

היי שירן,

האיזי בייבי סה"כ עגלה טובה למעט החסרון שצריך לפרק את הטיולון לפני הקיפול.
    אם את יכולה לחיות עם זה בשלום אז מדובר בעגלה טובה שעונה על רוב דרישותייך.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו