עגלה ללידה ראשונה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה ללידה ראשונה
    שירן.ח
    23/11/2013

שלום!
    אני אמורה ללדת בסוף ינואר בע"ה. מבחינתי הכי חשוב בעגלה זה המשקל, אפשרות לשני כיווני נסיעה וקיפול.

התרשמתי מהבוק פלוס, אך אינני יודעת מה משקלה עם הטיולון. דבר שני, הטיולון מתקפל רק כשהוא בכיוון אחד (למה?!) וזה נראה לי כמו חיסרון.
    מצד שני, ישנה הבייבי ג'וגר ורסה, שמאפשרת נסיעה בשני הכיוונים ואף מתקפלת בשני הכיוונים. כמה שוקלת העגלה הזו עם טיולון?
    ובכלל מה עדיף?

בכל מקרה, אם יש טובות יותר, אשמח להצעות נוספות של עגלות העונות על ציפיותיי (כרגע, ללא מגבלת מחיר).

תודה רבה ושבוע נפלא!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלה ללידה ראשונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלה ללידה ראשונה - תגובה

קובי סופר
    24/11/2013

שלום שירן,

הבוק שוקלת 10.2 ק"ג יחד עם הטיולון. הורסה שוקלת 11 ק"ג.
    את הבוק פלוס ניתן לקפל יחד עם הטיולון כשהוא פונה לכל כיוון, הקיפול סביר אבל יש רכבים שהעגלה לא נכנסת אליהם. ניתן בעתיד לרכוש מושב טיולון פרטיקו אשר יפחית את משקל העגלה ל- 7.5 ק"ג ויקטין את מימדי הקיפול. מחיר המושב: 600 ש"ח.

אני מבין השתיים ממלית על הבוק מכמה סיבות.
    האמבטיה של הבוק יותר איכותית. יותר גדולה (משמעותית), מתכווננת למצבים, יש פתח איוורור (בגרסא היקרה יותר) המאפשר להשכיב תינוק על הבטן וגורם לתינוק להרים ראשו ולהסתכל החוצה. הדבר מפתח גם את חגורת הכתפיים וגם את חוש הסקרנות.
    האמבטיה גם אטומה יותר לרוח, הבד איכותי יותר וגם מונע התחממות בקיץ.
    הטיולון של הבוק נשכב למצב שכיבה שטוח בעוד שבורסה המצב מאונך כאשר ישבן התינוק כלפי מעלה, זה אומר שבבוק יהיה ניתן להשכיב גם על הבטן וגם על הגב (בורסה רק על הגב) בטיולון של הבוק ניתן להשתמש בכל גיל (גם מלידה) בעוד שבורסה רק מגיל חצי שנה, זה אומר שאם לתינוק צפוף באמבטיה של הורסה (וכמו שציינתי מדובר באמבטיה צרה) לא יהיה ניתן להשתמש בטיולון לפני גיל חצי שנה. בבוק גם יש סגירת חורף לרגליים בטיולון, אם תעברו במהלך החורף לטיולון או שקריר בערבים ניתן לכסות את הטיולון שיהיה סגור כמו האמבטיה.
    ויתרון מאוד חשוב של הפג זוהי ארץ היצור איטליה לעומת סין בבייבי ג'וגר.
    היתרון שהעגלה עשויה מחומרים איכותיים יותר, יש בקרת איכות רצינית יותר למוצר ויכולת מעקב על הליך היצור.
    אני יכול להמליץ גם על בבה קאר או קאם אשר באותה רמת איכות של הפג אך הן כבדות יותר, לכן אני חושב שהבוק פלוס עונה על כל הדרישות שלך.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהו מושב הפרטיקו?

שירן.ח
    24/11/2013

תודה רבה על תשובתך!
    האם המושב הזה כבר נמכר בארץ?
    מה זה בעצם אומר- זה טיולון חדש? זה משהו שיחליף את הבוק פלוס? האם עדיף לחכות לפרטיקו כדי להימנע משידרוג הבוק פלוס ולקנות ישירות את המוצר הקל יותר?

שוב תודה על המענה המפורט והאדיב!
    שירן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהו מושב הפרטיקו? - תגובה

קובי סופר
    24/11/2013

היי שירן,

המושב הוא שדרוג לפג בוק פלוס ולא תחליף. מדובר גם במושב פשוט בהרבה לעומת מה שמקבלים בבוק פלוס. מגיל שנה והלאה כבר אין צורך במושב משוכלל ולכן הפרטיקו לדעתי הוא שדרוג מצוין בהתחשב גם במחירו הזול (טיולון בסטנדרט הבסיסי נמכר במחירים כאלו פחות או יותר). המושב מתחבר על שלדת הבוק פלוס במקום הטיולון הקיים. המושב נמכר רק אצלנו בבייבי קלאב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו