התלבטות לגבי טיולון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי טיולון
    מיכל
    27/11/2013

קובי ערב טוב,

מעוניינת לרכוש טיולון קליל ויעיל לתינוק בן 8 חודשים (שיתאים עד גיל 3).
    יש לנו כרגע את הגראקו איבו והיא אכן נוחה וקלה במשקל, אך רעש הגלגלים מפריע לי, וגם הגודל (היא קטנה יחסית לקטגוריה, אבל אני מחפשת משהו קטן וקומפקטי יותר, קיפול מטריה).
    יוצא לי לעשות עם התינוק נסיעות ארוכות ברכבת פעם-פעמיים בשבוע ואשמח לטיולון נוח. הפרמטרים שחשובים לי הם: קיפול קומפקטי וידית נשיאה, שכיבה מלאה (או כמעט מלאה), צלון יעיל, עבירות טובה ושקטה, טיולון שיהיה עמיד ויחזיק מעמד לילדים הבאים ב"ה :)
    שני הטיולונים שהכי התרשמתי מהם הם צ'יקו לייט וואי וגו'י בריסק (Joie brisk). אני לא מעוניינת להשקיע אלפי שקלים, אלא עד 600 ש"ח פלוס מינוס.
    לא מצאתי חוות דעת על הבריסק בכלל. אתה מכיר?
    איזה טיולונים עונים על הדרישות שלי???

תודה!

מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות לגבי טיולון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי טיולון - תגובה

קובי סופר
    29/11/2013

שלום מיכל,

סה"כ את מתלבטת בין 2 הטיולונים שנותנים את התמורה הכי טובה לכסף כיום.
    אני ממליץ יותר על דגם הלייטוואי רק בגלל הגגון. לשני הטיולונים יש גגון קטן אבל בצ'יקו ניתן לשחק עם הגגון קדימה/אחורה בהתאם לשמש. בג'ואי לא ניתן וחייבים לרכוש שמשיה או תוספת הצללה.
    אין משהו אחר באותה רמת מחיר שאני ממליץ עליו יותר. הבא בתור ברמה גבוהה זה כבר הסייבקס אך מחירה כמעט כפול מהשניים שאת מתלבטת.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו