מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- טיולון מגיל לידהאורטל02/12/2013
היי קובי,
אשמח לקבל את חוות דעתך לגבי טיולון מגיל לידה.
יש לי תינוק בן חמישה חודשים ועגלה של מוצי ששירתה אותי גם עם ה"גדולה" שלי בת השנה וחצי :) המוצי אומנם איכותית מאוד אבל כבדה ומסורבלת לכן החלטתי לרכוש טיולון שישמש אותי גם לילד הבא בעז"ה. מה שחשוב לי הוא שהטיולון יהיה קל ופרקטי עם קיפול מהיר ונוח. מגן שמש רחב עם כיסוי מירבי וכמובן נסיעה נוחה. אפשרות לשני כיווני נסיעה-יתרון.. כרגע ההתלבטות היא בין:
1. טאי טאי מבית ביבון
2. בבה קונפורט
3. גרקו איבו
על מה אתה ממליץ? והאם יש אופציה נוספת שתוכל להמליץ עליה? (כרגע אין מגבלת תקציב)
תודה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיולון מגיל לידה - תגובה
קובי סופר02/12/2013שלום אורטל,
אני אישית הכי ממליץ על הביבה טאי טאי, אני מאוד אוהב את נוחות ההליכה שלה, משקלה הקל והקיפול הקל לביצוע והקומפקטי.
אני לא חושב שיש משהו ברמה שלה בטווח המחיר הזה. האמת שגם עגלות יקרות יותר לא יתנו לך את אותה הרמה. היחידה שאני ממליץ עליה בנוסף היא הפג פרגו בוק אבל כאן כבר מדובר בעגלה כבדה יותר, אבל איכותית וחזקה יותר יותר.
האיבו מצויינת ויש לה יתרון בטיולון אשר הוא דו כיווני, אם זה פחות חשוב לך אז הטאי טאי עדיפה בכל פרמטר.
אם אין בעיית תקציב שווה לשקול גם את הבוגבו בי פלוס וגם בייבי זן יויו (שלה אין שכיבה מלאה).
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיולון מגיל לידה
אורטל03/12/2013תודה רבה קובי על התשובה המפורטת!
טיולון נוסף שקיבלתי המלצה עליו אתמול הוא המקלארן, שאהבתי מאוד את העיצוב שלו. אם ההתלבטות היא בינו לבין הטאי טאי מה עדיף לדעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
טיולון מגיל לידה - תגובה
קובי סופר03/12/2013שלום אורטל,
המקלארן מצויינות גם הם. אני תמיד מעדיף טיולון/עגלה בעלת ידית אחיזה שלמה והמקלארן עם 2 ידיות.
כלומר, הטאי טאי תהיה נוחה יותר לניוד ממקלארן, בנוסף הסל קטן מאוד במקלארן. עוד דבר שחסר לי במקלארן הוא מעקה, מנסיוני תינוקות/ילדים מאוד אוהבים לאחוז בו וזה מקנה להם וגם לנו תחושת ביטחון.
כמובן שהיתרון הגדול של המקלארן הוא הקיפול אשר קטן יותר.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיולון מגיל לידה
אורטל04/12/2013ממש תודה עזרת לי מאוד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לשאלה לגבי טיולון מגיל לידה
שירן.ח04/12/2013האם הבוגבו בי פלוס עדיפה מכל היתר?
מהמפרט שלה עולה כי היא שוכבת רק עד זוית של 165- האם זה מתאים לתינוק?
מה משקלה ביחס לטיולונים האחרים שציינת?
ובכלל, איזה טיולון הכי מומלץ מגיל לידה מבחינת משקל, קיפול וכיוון הנסיעה?
תודה רבה וחנוכה שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מצטרפת לשאלה לגבי טיולון מגיל לידה - תגובה
קובי סופר04/12/2013שלום שירן,
אם התקציב מאפשר אני בהחלט ממליץ על הבי פלוס, מדובר בטיולון נפלא אשר מתאים מגיל לידה. השכיבה לא מושלמת אך גם לא בעייתית, ניתן גם לחבר סל קל ולהוסיף שק שינה לתינוק בן יומו. מלבד חסרון המחיר מדובר בטיולון שנותן רק יתרונות, משקל קל, נוחות נסיעה מדהימה, מעוצב, קל ליקפול ובעל קיפול קטן, סל ענק ועוד.
אם התקציב לא מאפשר לרכוש בי פלוס אז הטאי טאי נותנת את מרבית היתרונות מלבד החיסרון שהטיולון לא דו כיווני.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)