סלקל או מושב בטיחות? וגם עגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סלקל או מושב בטיחות? וגם עגלה
    Try
    15/12/2013

שלום יש לי 2 נושאים
    1. אחריי שחקרתי ראיתי שהכי נוח לי עם עגלה של mamba abc design או עגלה של uppababy vista. האם יש הבדלים באיכות? אולי מושב נושם יותר או פחות? האם שוות? מה אמין יותר? והאם לשתיהן אפשר לחבר סלקל שהוא לא של החברה ?

2. האם עדיף מושב בטיחות או סלקל? חוץ מזה שצריך להעיר את הילד מה היתרונות של כל אחד מהם ומה עדיף?
    תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סלקל או מושב בטיחות? וגם עגלה - תגובה

קובי סופר
    17/12/2013

שלום,

האיי בי סי דיזיין ממבה ואפפה בייבי ויסטה הן עגלות מאוד זהות. הן באות מאותו מפעל וכל חברה מתאימה את המוצר לצרכי השוק העיקרי בו נמכר המוצר. האפפה בייבי קצת יותר מעוצבת והייטקית מצד שני בממבה הקפידו על בד איכותי יותר + הד מאורר (נושם) באמבטיה ובטיולון, בנוסף בהתאם לתקן הגרמני כל הבדים מסנני UV. בממבה הקפידו גם על עיצוב נקי יותר עם פחות ריתוכים בשילדה. לממבה מתאים רק סל קל של איי בי סי דיזיין, בויסטה ניתן לחבר סל קלים רבים כמו: ג'ואי, סייבקס, בי סייף ועוד.
    לשתי העגלות מנגנון קיפול לא הכי ידידותי, בממבה ניתן להסתגל למנגנון יותר בקלות.

העדפה של כסא בטיחות על פני סל קל לדעתי לא נכונה.
    היתרון הוא בחיסכון הכספי אבל יש 2 חסרונות: 1. את הסל קל ניתן לשלוף מהרכב עם התינוק, במידה והתינוק ישן לא צריך להעיר אותו, בעיקר כשמגיעים לבית, ככה אפשר להגיע עד מיטת התינוק עם הסל קל ומשם להעביר למיטה מבלי להעיר את התינוק.
    2. מושבי הבטיחות אינם מספקים זוית שכיבה טובה כמו זו שבסל קלים, לכן תינוקות קטנים שלא מחזיקים את הראש יציב הדבר מהווה בעיה.
    אני לא ממליץ לעבור לכסא בטיחות לפני גיל שנה עקב החסרון הזה.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו