התלבטות בין abc ממבה לבין בוק פלוס

מנהל הפורום

 קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום
 
  • התלבטות בין abc ממבה לבין בוק פלוס
    יוגב
    02/01/2014

    שלום.
    רצינו לדעת מה עדיף מבין שתי עגלות אלו, ומדוע?
    וגם מה הבדל המחירים ביניהם? (פחות או יותר)
    תודה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • התלבטות בין abc ממבה לבין בוק פלוס - תגובה

    קובי סופר
    02/01/2014

    שלום,

    לגבי מחיר הם די זהות. הבוק נמכרת בלא יותר מ- 4000 ש"ח (אלא אם רוצים בדי סופט שעולים קרוב ל 5000 ש"ח). הממבה נמכרת ב- 3000 ש"ח אך לא כוללת סל קל, תיק וכיסוי חורף לטיולון, דברים שכלולים בפג. אז כשמוסיפים לממבה את אותם הדברים מגיעים למחיר די דומה. לגבי המחיר של שתיהן, מדובר במחיר מבצע של סוף שנה, המבצעים ימשכו עד פבואר, לאחר מכן גם הפג וגם הממבה ימכרו ב- 1000 ש"ח יותר.

    מדובר בשתי עגלות מאוד איכותיות, נוחות להליכה, מפנקות ואמינות, לשתיהן סל ענק. אני אישית קצת יותר אוהב את הפג, אך לכל אחד צרכים שונים, לדוגמא הקיפול של הממבה קטן יותר ויש המון רכבים שאיתה קל יותר להסתדר. לכן אני הכי ממליץ לגשת לחנות שמחזיקה את שתיהן, ללכת איתן בחנות, מחוץ לחנות, אפילו לשים משקל כבד בתוך העגלה, לנסות לקפל, להכניס לרכב ואז להחליט מי מהשתיים נותנת לכם יותר פלוסים.

    בהצלחה,

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו