מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות לגבי כסא בטיחותמיכל06/01/2014
אבי שלום,
אנו מעוניינים לקנות כסא בטיחות לרכב. המליצו לנו על דגם של גרקו שנקרא "ארגוס", דגם חדש בארץ, שמחליף את דגם הנאוטילוס (יש לי אפשרות להשיגו במחיר אטרקטיבי)... האם אתה מכיר את הדגם? האם מומלץ?
במידה ולא- איזה כסאות בטיחות מומלצים באותו סדר גודל של מחיר?
תודה!
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות לגבי כסא בטיחות - תגובה
קובי סופר08/01/2014שלום מיכל,
הארגוס מאוד מומלץ, יש לקחת בחשבון (על אף שההוראות מציינות שהוא מתאים מגיל שנה) שהמושב מתאים מגיל שנתיים, למושב אין מצבי שכיבה שזה בעייתי לתינוקות שלא הגיעו לגיל שנתיים.
עוד מוצר טוב זהו האוונפלו סקיור 400, אשר שווה ערך ברמה הבטיחותית, יתרונו הוא שההתקנה שלו קלה יותר. מתאים למי שהמושב לא יהיה קבוע ברכב.
אם התינוק לא הגיע לגיל שנתיים המושבים המומלצים ביותר הם של חברת אוונפלו או ברייטקס.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
מיכל02/02/2014מצטערת שאני מקשה. קראתי את תשובתך והחלטתי לוותר על הארגוס כי הקטן שלנו רק בן שנה עוד מעט. אני שומעת המון המלצות על אבנפלו וברייטקס, אבל מצד שני יש לי עדיין לבטים. יש לי אפשרות להשיג הנחה משמעותית לאחד מהמותגים של אינפנטי/דיסני/גרקו/צ'יקו ולכן אשמח להמלצה לכסא בטיחות מומלץ (מגיל לידה או מגיל שנה) של אחד מהמותגים הללו.
כמו כן, שמעתי המלצות על הקוסקו סנרה שמדורג עם 5 כוכבי בטיחות. מאחר ויצטרף בקרוב עוד בייבי ונצטרך לשים שני כסאות בטיחות ברכב (ואולי אמא שתשב בין השניים), דווקא מתאים לי כסא שהוא לא סופר רחב. מה דעתך על הקוסקו?
תודה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלת המשך - תגובה
קובי סופר02/02/2014שלום מיכל,
אכן אבנפלו מומלצים וכנ"ל ברייטקס. אבנפלו טיפה יותר ממומלצים שכן הם מספקים רמת בטיחות זהה לברייטקס וגבוהה מהברייטקס בדגם הטריומף, כל זאת במחיר זול יותר מברייטקס.
לגבי המותגים שכתבת, כולן ברמה בסיסית ומטה מלבד הצ'יקו. לצ'יקו יצא מושב חדש שנקרא נקסטפיט. מודבר במושב יקר מאוד אך גם מאוד איכותי וברמת בטיחות גבוהה.
קוסקו סנרה מאוד מומלץ, כמו הטריומף זכה לציון בטיחותי של 5 כוכבים. יש לקחת בחשבון שהמושב מאוד מאוד בסיסי, לא מרופד מספיק ומתאים עד משקל 18 ק"ג בעוד שהמושבים המתקדמים יותר מתאימים עד משקל 30 ק"ג. הוא נרכש המון כמושב נוסף ולא כמושב העיקרי, אך בהחלט הוא צר ויאפשר בעתיד להכניס מושב/סל קל נוסף ולך מקום בינהם.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)