מידע על עגלות תאומים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מידע על עגלות תאומים
    מתנה כפולה
    11/01/2014

אני עומדת ללדת באמצע אפריל תאומות. מעוניינת לקבל סקירה על עגלות תאומים.
    בהתחלה מאוד רציתי את ה ZOOM אבל כ"כ שאני מבררת יותר אני הופכת ליותר מבולבלת יש כ"כ דיעות עליה, חלק אומרים שהיא הכי נוחה וחלק שהיא הכי לא נוחה..
    מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מידע על עגלות תאומים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מידע על עגלות תאומים - תגובה

קובי סופר
    11/01/2014

שלום,

לכל הורה צרכים שונים, חלק מההורים רוכשים עגלות מהסיבות הלא נכונות, אי לכך את נתקלת בתגובות של הורים לא מרוצים. אלו שכן מרוצים כנראה עשו שיעורי בית ורכשו מוצר שמתאים לצרכים שלהם.

הזום עגלת תאומים מעולה, היתרון הענק שלה הוא בכך שהיא עגלת התאומים היחידה שבה האמבטיות וגם מושבי הטיולון הם בגודל של עגלת יחיד ואין התפשרות על הרוחב כמו בכל העגלות האחרות. אז לתינוקות מדובר בעגלה הכי נוחה.
    להורה יש לקחת בחשבון שהעגלה יחסית כבדה (ביחס לעגלות פשוטות), הקיפול שלה מצריך פירוק של החלקים מהשילדה, צריך תא מטען נדיב. מדובר בעגלה ארוכה ולכן יש למדוד את אורך המעלית (אם יש כזו) אצלכם וגם במקומות שבהם תבלו איתה (כמו בית הורים לדוגמא). יש להתנסות בקיפול שלה, בהליכה איתה וכו' ואז להגיע להחלטה.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו