עגלת מדריד של ד"ר בייבי - כדאי ?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת מדריד של ד"ר בייבי - כדאי ?
    עפר
    13/01/2014

היי
    אני רוצה לקניות טיולון בלי אמבטיה שישמש מהלידה,
    ראיתי את המדריד שנראית טוב כי בגלל הידית הטיולון יכול להיות ב 2 הצדדים, מתקפלת עם עם הטיולון ב 2 המצבים ויש לה מן כיסוי כזה לטיולון שיוצר ממש רהגשה "כמו אמבטיה".
    אשמח לשמוע אם יש עליה המלצות/דיס המלצות/תלונות שקיבלתם מלקוחות לאורך הזמן ? אני יודעת שאי אפר לחבר לה סלקל אבל זה ממש לא משנה לי ואקנה סלקל נפרד.

תודה
    מיקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ושכחי, נתקלתי בעגלה לא מוכרת

עפר
    13/01/2014

ראיתי 2 עגלות לא מוכרות שלא מצאתי עליהן כמעט מידע באינטרנט :
    AVANT של חברת CASUAL
    NAVINGTON
    מכיר ? יודע לתת מידע ?

ה AVANT נראית אחלה כי יש לה טיולון מתהפך וקיפול ביד 1 וקלה והטיולון שלה נשכב יפה אבל שוב, לא מצאתי עליהן שום מידע ואני לא רואה את עצמי קונה עגלה "עלומה"...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושכחי, נתקלתי בעגלה לא מוכרת - תגובה

קובי סופר
    13/01/2014

שלום קשת,

המדריד מאוד מיושנת ובעיקר לא נוחה בנסיעה, זו התלונה העיקרית על המוצר.

לגבי קזואלפליי, מדובר במותג ספרדי אשר נמכר רק בחנות אחת בארץ, אין לי ידע לגבי טיב המוצר אבל גם לא הייתי לוקח סיכון ותולה את השירות רק בנקודה אחת בישראל.

אני ממליץ על גרקו איבו אשר מעולה ויש לה מחיר מאוד סביר, ניתן לרכוש רק עם מושב טיולון אשר מתאים מלידה.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וה NAVINGTON ?

עפר
    14/01/2014

ולגבי המדריד - למה הכוונה תלונות על זה שהיא מיושנת ?
    אני מסכימה שהיא די מכוערת אבל אם נשים את זה רק בצד, האם יש תלונות על התפעול שלה/משהו קונקרטי ? כי על פניו הכיסוי שלה הרבה יותר עוטף מאשר של הגרקו והיא מתקפלת גם כשהטיולון כלפי פנים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וה NAVINGTON ? - תגובה

קובי סופר
    14/01/2014

שלום קשת,

את ה NAVINGTON אני לא מכיר, אני יודע שזו חברה פולנית מאוד חדשה גם ברמה העולמית ולכן מאוד קשה לתת מידע לגביה.

המדריד מיושנת מכיוון שהטכנולגיה של היום שונה מאוד לעומת מה שהיה לפני 12 שנים, התקופה בה יצאה המדריד לשוק.
    המנגנון של הידית עוברת הוכח שכלא מוצלח לאורך השנים, המנגנון גורם לגלגלים לא לנסוע טוב, גם כשמתפעלים אותם נכון. מאוד קשה להתנייד עם העגלה על משטח ישר ובמשטח כמו דשא זה כבר הופך לסיוט. בעקבות זאת רוב היצרנים עשו את השלד עם 4 גלגלים ולא 8 כאשר רק הגלגל הקדמי ניתן לשליטה על הסיבוב, המושב מתהפך כדי לתת את החלק הדו כיווני, ובכך נהנים גם מנוחות נסיעה טובה עד מעולה (תלוי בעגלה) וגם מאוד כמה דברם קטנים כמו סל גדול ונגיש, ידיות אחיזה נוחות יותר (בחלק המעגלות הם מתכווננות לגובה), חלק מהפתרון לסגירה טובה יותר היה תוספת האמבטיה שזה כבר סיפור אחר.

כמו שציינתי במחיר סביר אני חושב שהגרקו מעולה, אם אפשר להתאמץ מבחינה כספית אז הבוגבו בי פלוס תספק לך הרבה יותר ממה שאת מצפה לקבל מהעגלה.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם זו דעתך על מדריד החדשה?

מתעניינת גם
    26/03/2014

או שאתה מדבר על מדריד הישנה שאלו להבנתי, 2 עגלות שונות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם זו דעתך על מדריד החדשה? - תגובה

קובי סופר
    27/03/2014

שלום,

המדריד לא השתנתה קרוב לעשור! ההבדל היחיד בין דגמי 2014 לדגמים קודמים הוא העובדה שהעגלה מגיעה עם תיק תואם. שאר הדברים זהים לחלוטין ואין כל שוני למעט צבעים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו