ממבה פלוס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• ממבה פלוס
    שני
    26/01/2014

שלום,
    אני אשמח לדעת אם יש בארץ יבואן של הממבה פלוס 2014,
    אהבתי את העגלה של ממבה אבל הרוחב שלה הוא 67 ס"מ, ולפי מה שהבנתי הממבה פלוס היא ברוחב 60 ועוד מספר שיפורים...
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ממבה פלוס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממבה פלוס - תגובה

קובי סופר
    26/01/2014

שלום שני,

כרגע בשוק קיימת רק הממבה הרגילה ואכן רוחבה 67 ס"מ.
    אנחנו (בייבי קלאב), בחודש הבא (אמצע פבואר), אמורים לקבל את הטריטק פלוס שמספקת את אותם יתרונות של הממבה פלוס רק שהיא על בסיס 3 גלגלים ולא 4. הממבה פלוס צפויה להגיע לישראל רק לקראת סוף מרץ תחילת אפריל.
    יש המון שיפורים ולדעתי גם השם היה צריך להשתנות מכיוון שבכלל לא מדובר בממבה או טריטק, מודבר דגם חדש לגמרי עם המון המון שיפורים ודברים חדשניים שלא קיימים באף עגלה. הרוחב יהיה 60 ס"מ.
    אני ממליץ לך לעקבו אחרי עמוד הפייסבוק של בייבי קלאב, אנו נעדכן מיד כשיגיעו העגלות לארץ.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אספקה

שני
    26/01/2014

אתה יכול לומר כמה זמן אספקה?
    כלומר אם אמתין עד תחילת אפריל על מנת להזמין את הממבה פלוס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אספקה - תגובה

קובי סופר
    26/01/2014

שלום שני,

הכל תלוי בתאריך המשוער מכיוון שתמיד יכולים להיות עיכובים.
    אם התאריך קרוב לתחילת אפריל אני אפילו הייתי ממליץ להזמין משהו אחר כגיבוי ובמידה והממבה תגיע לפני הלידה תוכלו להחליף.
    אנחנו כבר לוקחים הזמנות על דגמי הפלוס, היו כבר 2 שהזמינו (את הטריטק) אפילו ללא שראו אותה.

מרגע שמוצרים בארץ האספקה היא מיידית, צריך לקחת בחשבון שהכמויות קטנות ויש סיכוי שהעגלות יהיו מכורות עוד לפני שהן יגיעו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחיר

שני
    26/01/2014

אוקיי.
    אם אני אזמין בזמן הקרוב, אפשר בבקשה לדעת מה המחיר של הממבה פלוס, 4 גלגלים שרוחבה 60 ס"מ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחיר - תגובה

קובי סופר
    27/01/2014

שלום שני,

הממבה פלוס תעלה 5900 ש"ח לאמבטיה + טיולון.
    דגם הטריטק יעלה 5500 ש"ח לאמבטיה + טיולון.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו