מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מתי מתחילים לקנות ואביזרים יד 2אלונה09/02/2014
1. מתי מומלץ להתחיל בחיפושים ובקנייה לפני תאריך הלידה המשוער?
2.אני גרועה בלוגיסטיקה - נניח שאני מוצאת רהיטים יד 2 באינטרנט אז לא בטוח שבמשפחה אחת אמצא גם מיטה גם שידת החתלה וגם וגם וגם.אז איך אני משנעת את הרהיטים לביתי? מכל בית אני אזמין הובלה? אני אתרושש. גם אם הרהיטים ניתנים לפירוק אני לא יודעת אם המוכר יפרק אותם אם זה כרוך טירחה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתי מתחילים לקנות ואביזרים יד 2 - תגובה
קובי סופר10/02/2014שלום אלונה,
אני לא מומחה גדול לשוק יד 2. ממה שאני יודע במחירי הריהוט כיום אולי בכלל שווה לרכוש ריהוט חדש. סכומי ההובלה אינם גבוהים ואת יכולה לקבל את החדר בהתאם ללוח הזמנים שלך. היום ניתן לרכוש חדר חדש החל מ- 990 ש"ח!
אם בכל זאת יד שנייה, את צריכה לרכוש טרם הלידה לדעתי (לפחות חודש מראש כדי שיהיה זמן לטפל או לתקן בעיות קלות). לאסוף את הריהוט לביתך או למחסן/בית זמני (אם יש לך אמונות טפלות). עדיף לרכוש מאדם אחד ולא מכמה כי בהחלט ההובלות יהיו יקרות. כל הפרוצודרה של פירוק/הרכבה/הובלה/לוגיסטיקה צריכה להיות של המוביל שתבחרי ולא שלך, מומלץ לעשות סקר מחירים מקיף אצל מובילים ולא להזמין את המוביל הראשון שיגיע, תתפלאי כמה כסף אפשר לחסוך. כמוכן מומלץ לנסות לקבל חוות דעת/המלצות על מובילים ממכרים, או אפילו להקיש את שמם בגוגל, תתפלאי כמה מידע תוכלי למצוא על מובילים מסויימים (לא תמצאי זה קצת מחשיד).
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקובי,
אלון10/02/2014אתה מסוגל לסדר לי חדר ב-1000 ש"ח פלוס/מינוס?
אלו פרטי ריהוט כלולים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קובי, - תגובה
קובי סופר11/02/2014שלום אלון,
אצלנו בבייבי קלאב יש חדר ב 990₪. החדר כולל מיטה ושידה. יש להוסיף לו מזרן ומצעים. מזרנים נמכרים החל מ- 229₪ ומצעים נמכרים החל מ- 250₪.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)