מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מתלבטת...שירן09/02/2014
שלום רב,
אני מתלבטת בין עגלת טאי טאי / לפג פרגו בוק פלוס או קלאסיקו / גרקו איבו.
מה ההבדל ביניהם? איזו עגלה יותר מוצלחת? אני מעוניינת רק בטיולון שאפשר להשתמש בו מגיל לידה. חשוב לי שהעגלה תהיה יציבה. לגביי איכות הבדים, האם ניתן להוסיף לטאי טאי מזרון איכותי?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתלבטת... - תגובה
קובי סופר10/02/2014שלום שירן,
הטאיטאי היא הזולה מבין כולן, הטיולון שלה הוא רק לכיוון הנסיעה.
הבוק פלוס והגרקו איבו נותנות טיולון דו כיווני. השאלה אם הדו כיווניות חשובה לך או לא.
מדובר בעגלות יציבות, הבדים של פג הם האיכותיים יותר. אך ניתן לרכוש מזרן נוחות שמתאים לטאיטאי ולגרקו בסכום קטן.
מדובר בשלוש עגלות מוצלחות, לדעתי הפג מוצלחת מכולן אך יקרה מכולן.
אם לא חשוב לך הדו כיווניות הטאיטאי עגלה מעולה, לא יקרה ומספקת הרבה יותר תמורה ממה שהיא באמת עולה.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוחות לתינוק בטאי טאי
שירן11/02/2014תודה על התשובה המהירה. הייתי רוצה להוסיף ולשאול האם עגלת טאי טאי היא עגלה נוחה לתינוק? כמה עולה העגלה של טאי טאי. הייתי רוצה גם לדעת האם יש הבדל משמעותי בין בטאי טאי לבוק פלוס לעניין נוחות וגודל העגלה בקיפול. האם אפשר לרכוש אצלכם רק את הטיולון של פג פרגו בוק פלוס ומה המחיר רק של הטיולון. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נוחות לתינוק בטאי טאי - תגובה
קובי סופר12/02/2014שלום שירן,
הנוחות של הטאי טאי סבירה, כמו שציינתי בתוספת מזרן/ריפודית (בעדיפות למקורית) היא נעשית נוחה מאוד. ההבדל בינה לבוק פלוס הוא שבבוק פלוס ניתן להרכיב את המושב כשהתינוק פונה אלייך או לכיוון הנסיעה בעוד שבטאי טאי לא ניתן להפוך את המושב. עד כמה זה חשוב? תלוי רק בך. הבוק כבדה יותר בכ- 3 ק"ג והקיפול שלה גדול יותר. אצלנו כרגע אין את הטיולון של הבוק פלוס, מחכים לדגמי 2014 אשר אמורים להגיע בעוד כחודש. יש את טיולון/עגלת הבוק שהוא לא דו כיווני והוא נותן את היתרונות של הטאי טאי רק ברמת איכות גבוהה יותר (הוא רחב יותר, מרופד יותר, נותן תמיכה לגב התינוק, בעל סל ענק) דגם הבוק מתקפל למימדים של הטאי טאי ושוקל רק קילו יותר. מחירו 1990 ש"ח.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)