מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- בירור על עגלת תאומים ואחיםיעל23/02/2014
שלום לכם,
רציתי לברר בבקשה, אני עתידה ללדת בע"ה בעוד מס' חודשים כאשר ההפרש יהיה שנה בין בתי הבכורה לנולד. אני גרה בקומה גבוהה בבניין ובו מעלית עם פתח 70 ס"מ.
מחפשת עגלת תאומים בעדיפות ל-SIDE BY SIDE ולא ישיבה קדימה אחורה. ביררתי על עגלות לא רחבות והומלצו לי מאונטיין באגי דואט ובייבי ג'וגר סיטי סלקט.
אשמח לחוות דעתכם באשר ליתרונות/חסרונות של השתיים ומה עדיף? אני נוטה קצת יותר למאונטיין באגי שנראית לי נוחה, זו לצד זו, ומצד שני בסלקט אפשר ללכת כיחיד כאשר אהיה רק עם ילד אחד. בקיצור אני בדילמה וקצת מבולבלת.
תודה רבה ושבוע טוב,
יעל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בירור על עגלת תאומים ואחים - תגובה
קובי סופר23/02/2014שלום יעל,
לא ציינת את אורך המעלית, דבר חשוב אם תלכי על הסלקט.
המאונטיין באגי היא עגלת הSIDE BY SIDE היחידה שתתאים לך אשר רוחבה פחות מ- 70 ס"מ. בנוסף מדובר בעגלה די קלה, קלה לתפעול ונוחה מאוד להליכה לכן אני ממליץ עליה בחום. לדעתי היא גם עדיפה על הסלקט שכן הסלקט כבדה מאוד, המושבים שלה פחות נוחים מאשר במאונטיין באגי, מאוד קשה (עד כמעט בלתי אפשרי) לעלות איתה מדרכות כאשר מטיילים עם 2 תינוקות. אם בכל זאת את מחפשת משהו דומה הייתי יותר ממליץ על עגלות פיל אנד טדס שפותחו במיוחד לצרכים של הפרשים בין אחים.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על הסיוע!
יעל25/02/2014אפנה ליבואן לפרטים נוספים ושוב תודה על הסיוע המקסים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)