בירור על עגלת תאומים ואחים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בירור על עגלת תאומים ואחים
    יעל
    23/02/2014

שלום לכם,

רציתי לברר בבקשה, אני עתידה ללדת בע"ה בעוד מס' חודשים כאשר ההפרש יהיה שנה בין בתי הבכורה לנולד. אני גרה בקומה גבוהה בבניין ובו מעלית עם פתח 70 ס"מ.

מחפשת עגלת תאומים בעדיפות ל-SIDE BY SIDE ולא ישיבה קדימה אחורה. ביררתי על עגלות לא רחבות והומלצו לי מאונטיין באגי דואט ובייבי ג'וגר סיטי סלקט.

אשמח לחוות דעתכם באשר ליתרונות/חסרונות של השתיים ומה עדיף? אני נוטה קצת יותר למאונטיין באגי שנראית לי נוחה, זו לצד זו, ומצד שני בסלקט אפשר ללכת כיחיד כאשר אהיה רק עם ילד אחד. בקיצור אני בדילמה וקצת מבולבלת.

תודה רבה ושבוע טוב,
    יעל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בירור על עגלת תאומים ואחים - תגובה

קובי סופר
    23/02/2014

שלום יעל,

לא ציינת את אורך המעלית, דבר חשוב אם תלכי על הסלקט.
    המאונטיין באגי היא עגלת הSIDE BY SIDE היחידה שתתאים לך אשר רוחבה פחות מ- 70 ס"מ. בנוסף מדובר בעגלה די קלה, קלה לתפעול ונוחה מאוד להליכה לכן אני ממליץ עליה בחום. לדעתי היא גם עדיפה על הסלקט שכן הסלקט כבדה מאוד, המושבים שלה פחות נוחים מאשר במאונטיין באגי, מאוד קשה (עד כמעט בלתי אפשרי) לעלות איתה מדרכות כאשר מטיילים עם 2 תינוקות. אם בכל זאת את מחפשת משהו דומה הייתי יותר ממליץ על עגלות פיל אנד טדס שפותחו במיוחד לצרכים של הפרשים בין אחים.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על הסיוע!

יעל
    25/02/2014

אפנה ליבואן לפרטים נוספים ושוב תודה על הסיוע המקסים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו