בירור פרטים על ג'ואי כרום

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בירור פרטים על ג'ואי כרום
    קובי סופר
    27/02/2014

שלום רב, הייתי רוצה לברר פרטים על הג׳ואי כרום. האם היא כבר הגיעה? מה המשקל שלה עם האמבטיה? מה המשקל עם הטיולון? מה מחירה? האם האמבטיה מתקפלת יחד עם העגלה? האם האמבטיה מתקפלת לצורך אחסון? האם הטיולון של העגלה נפתח ל180 מעלות? אם כן, האם יש אופציה לרכוש רק את הטיולון?
    בנוסף הייתי רוצה לשמוע על הגרקו איבו- האם נכונה השמועה כי הגלגלים שלה עשויים פלסטיק, מרעישים ומאוד לא נוחים? האם הטיולון שלה נפתח ל180 מעלות?

בעבר הייתי סגורה על הטאי טאי. אבל מאחר ונראה כי התמיכה לגב התינוק לא הכי טובה וכי המעבר בין מצבי השכיבה לא נוח הייתי רוצה לשמוע מה עדיף טאי טאי או גרקו .
    וכן להשוות עגלות אלו לג׳ואי, גם מבחינת המחיר.

סליחה מראש על השאלות הרבות ותודה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בירור פרטים על ג'ואי כרום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ג'ואי כרום - תגובה

קובי סופר
    02/03/2014

שלום שני,

הג'ואי כרום קצת מתעכבת בהגעתה לישראל, עקב העיצומים בנמל חיפה.
    ככל הנראה כבר במהלך השבוע היא תהיה בחנויות.

משקל השילדה כ- 6.5 ק"ג יחד עם טיולון באזור ה- 9 ק"ג.
    הטיולון נשכב לשכיבה כמעט מלאה כ- 175 מעלות.
    עד כמה שאני זוכר סל השכיבה אינו מתקפל לאחסון, יש סיכוי קטן שאני טועה מכיוון שראיתי את העגלה לפני כחצי שנה.
    בשלב זה העגלה נמכרת רק עם אמבטיה, עקב מחיר ההשקה הזול במיוחד אני חושב שלא שווה לוותר על האמבטיה בכל מקרה.

האיבו מגיעה למצב שטוח של 178 מעלות. אצלנו לא נתקבלו תלונות על גלגלים והכל שאלה של צרכים, על מדרכה, בקניון ואפילו מדרכה משובשת העגלה עובדת נהדר, מי שצריך מעבר אז העגלה כבר לא תתאים, מדובר בעגלה עירונית שמתאיה לצריכים של אמא עירונית.

גב הטאי טאי בדומה לבייבי ג'וגר וברייטקס הוא גב שרוכים שלא מספק תמיכה טובה כמו גב מצבים רגיל. היא גם לא דו כיוונית ולכן לדעתי האישית זהו מינוס גדול.

אין הרבה עגלות איכותיות במחיר של ג'ואי ולכן קשה לי להשוות. הג'ואי מספקת עגלה שיותר דומה לעגלות שמחירן מעל ל- 3000 ש"ח.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו