מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- ברייטקסאני03/03/2014
אני מחפשת עגלה עם ידית גבוה, ראיתי שיש ברייטקס שמגיעה לגובה 1.15.
האם יש המלצות על העגלה?
אנחנו חייבים ידית גבוה כי בעלי עבר את ה 2 מטר...
מצד שני רוצים גם עגלה נוחה.
אני רוצה עגלה שתתאים מגיל לידה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ברייטקס - תגובה
קובי סופר03/03/2014שלום עדן,
יש את הברווי אובו החדשה שלה יש את הידית הגבוהה ביותר 119, כמובן שהידית מתכווננת וניתן להתאים את הגובה בהתאם לגובה הרצוי.
עגלה מעולה שעברה שדרוג רציני לעומת הדגם הקודם. כרגע גם במחיר מעולה.
יש גם את הממבה של איי בי סי שלה יש ידית בגובה 115, גם היא עגלה מעולה ובמחיר מאוד סביר כנ"ל האפפה בייבי אשר במימדים של האיי בי סי, אך האיי בי סי קצת יותר איכותית לדעתי.
לגבי ברייטקס, אם תרשמי באיזה דגם מדובר אוכל לענות יותר בהרחבה.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אני03/03/2014הסמארט כמובן.
ראיתי שיש גם דואל, שמגיעה ל 1.20, אבל הבנתי שהיא עדין לא בארץ.
ומכל הדגמים שרשמת, על מה אתה ממליץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
קובי סופר03/03/2014שלום עדן,
הבי דואל מקבילה לאיי בי סי דיזיין ממבה שעליה אני ממליץ, רק שהממבה יותר פרקטית מכיוון שהיא מתאימה לתינוק אחד ולא לשניים, דבר שהופך את הדואל לכבדה.
עוד יתרון של הממבה הוא בכך שאין לה סרן אחורי, ככה שמי שגבוהה לא יתקל עם רגליו בסרן ויסבול מחוסר נוחות, דבר שמתסכל במיוחד גבוהים. היא תוכננה תוך כדי מחשבה על הגבוהים, בנוסף מכיוון שמדובר בחברה גרמנית ירדו לפרטים הקטנים ומדובר במוצר מאוד איכותי ובמחיר מאוד סביר: 2990 ש"ח.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה דגם הברווי אובו?
אני03/03/2014אני מחפשת באתר שלהם ואני לא מוצאת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסטריטי
אני03/03/2014בזמנו כשהילדה שלי נולדה קניתי את הסטריטי - אצלכם בבייבי קלאב.
הבעיה שהיא ממש ממש נמוכה ולצערי אני נאלצת להיפרד ממנה.
אבל זה הסגנון שאני מאוד אוהבת.
שכיבה מלאה - כולל רגלים וטוסיק, קיפול נוח, עגלה קלה, חיבור נפרד לסלקל ואמבטיה (בלי שנותר חלק כלשהו של הטיולון)
אני מבינה שאין אחת כזו גבוהה... אז...
אם עולה על דעתך משהו אשמח לשמוע!
אגב - ה ABC רשום שמגיעה ל 1.10 והברווי ל 1.16 (שזה הרבה יותר טוב :) )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סטריטי - תגובה
קובי סופר03/03/2014הסטריטי החדשה היא 1.10. אולי שווה לבדוק, אולי ניתן גם לרכוש רק שילדה.
המידות שרשמת הן במצב ידית פנימי כלומר לא פתוחה, אך גם זה מצב גבוהה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
אני04/03/2014בהחלט אבדוק!
זה הטלפון של היבואן? של מי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה! - תגובה
קובי סופר04/03/2014המספר של יבואן בבה קונפורט בישראל.
יש להם גם שלדים שונים של עגלות, דגמים חדשים כמו האלאה והלולה החדשה.
בשלדים אלו האמבטיה והסל קל שלך יתחברו אך תאלצי לרכוש שלד + טיולון, מכיוון שמדובר בטיולונים שונים. אני ממליץ לבחון גם אופציה זו מכיוון שהן יותר גבוהות.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלאה
אני04/03/2014חשבתי על זה, על העגלה הזו כי היא באמת גבוהה ובדקנו אותה.
אבל נאמר לי שאין מצב להזמין רק שלד+טיולון, שזה חייב להיות הכל.
אני אנסה את היבואן.
מי מיבא אותם היום? בזמנו זה היה בייבי סייף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אלאה - תגובה
קובי סופר04/03/2014היבואן כיום נקרא egst. למיטב ידעתי זה נמכר כסט אבל תמיד שווה לנסות.
האלאה עגלה מצויינת, קצת יקרה אבל בהחלט שווה את המחיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו...
אני03/03/2014אני אוהבת שהטיולון נשכב כולו, ולא שהגב יורד והטוסיק והרגליים עולים...
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לכל השאלות
אני09/03/2014אתה מכיר טיולון עם ידית גבוהה יחסית?
גם עדיפות לשכיבה מלאה או כמה שיותר לפחות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)