מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מבולבלת נורא עזרה בדחיפותאתי18/03/2014
היי
הריון ראשון ואני נורא מבולבלת
במקרה ממשפחה כולם ילדו עכשיו וכול אחד רכש מותג אחר של עגלה
פג פרגו- נאמר לי שהיא מצויינת אבל הסלקל שלהם לא תקין, וגיסי רכש סילבר
ברווי- מוגשמת מידי בשבילי וגדולה
מוצי- מצויינת אבל יקרה
אתמול התחלתי לעשות השוואות
והמילצו לי על:
Easy Baby ו Mamas & Papas ( שהסבירו לי שהיא כמו המוצי, והסגירה שלה קלה )
ראיתי שאם ממליצים על עוד עגלות
חשוב לי שהטיולון יהיה דו כיווני ושהסגירה תהיה קלה ונוחה
אני צריכה עזרה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מבולבלת נורא עזרה בדחיפות - תגובה
קובי סופר18/03/2014שלום אתי,
קודם כל לפג פרגו יש סל קל חדש בכל דגמי 2014, הסל קל קיבל את הדירוג הבטיחותי הגבוהה ביותר שאי פעם סל קל קיבל. אז אם רוצים סל קל טוב אז פג פרגו הוא הסל קל הטוב ביותר כיום.
אני דוקא לא ממליץ על מאמאס אנד פאפאס ובטח שלא על איזי בייבי בהשוואה לפג פרגו.
פג פרגו בוק פלוס היא בין העגלות הבודדות אשר מספקות איכות ונוחות עם תפעול וקיפול קלים.
אם את מחפשת עגלה בסטייל של המוצי ולא יקרה, אני ממליץ לבדוק את הג'ואי כרום אשר מאוד איכותית לדעתי גם ממאמאס אנד פאפאס ואיזי בייבי ומחיר מאוד מאוד סביר.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העזרה
אתי18/03/2014היי,
האם יש לגו'אי כרום מספר דגמים?
מה טווח המחירים?
האם יש אותה ברוב החנויות?
ומה לגבי סלקל תואם?
האם ממולץ לקחת סלקל שמתלבש על העגלה או מספיק לרכב או שזה אותו דבר ואני מתבלבלת ?
מה דעתך לגביי אינגליזינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על העזרה - תגובה
קובי סופר18/03/2014שלום אתי,
הג'ואי כרום צריכה להימכר במרבית החנויות.
יש סל קל מקורי תואם שהוא סל קל מצוין, כמו כן יש גם אופציה לסל קלים אחרים כמו: סייבקס, בי סייף ומקסי קוזי, ככה שיש סל קלים מעולים אשר מתחברים עליה.
אני באופן אישי לא אוהב את העגלות של אינגלזינה אשר טיפה מיושנות, הן מתקפלות לקיפול מטריה אשר קטן ולא תופס מקום, אך זה בא על חשבון נוחות הליכה אשר פחות טובה, סל קטן וחופש בצרים אשר גורם לעגלה להתנדנד, גם כחדשה אבל מרגישים זאת יותר לאורך השימוש.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצות לעגלות
אתי19/03/2014היי,
יש לך עוד המלצות לעגלות משולבות כולל סל קל ( אני פשוט רוצה להיות מוכנה שאני מתחילה לברר מחירים)
טווח מחיר עד 3500 ש"ח, לא ענקיות ומוגשמות כמו הברווי וקלות לפתיחה וסגירה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המלצות לעגלות - תגובה
קובי סופר19/03/2014שלום אתי,
כמו שציינתי, הגו'אי כרום מאוד מומלצת ואפילו מתחת לתקציב שלך.
אפשר לקחת בחשבון גם את הגרקו איבו, נבינגטון קדט, דוקטור בייבי מקס, איה בייבי ולנסיה ואם מתאמצים קצת מעל לתקציב אז אפשר ללכת על פג פרגו בוק פלוס משנת 2013, גם פג פרגו סוויץ תיכנס לתקציב אבל היא בעלת 2 ידיות אחיזה, דבר שאני פחות ממליץ עליו.
אם אהבת את הברווי ופחות את הסירבול, לברווי יש דגם נוסף הרבה יותר פרקטי, קל וסופר קל לקיפול שנקרא קריסטל.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)