עגלת אחים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת אחים
    אני
    23/03/2014

שלום!
    מתכננים ילדים צמודים, בתקווה שאכן יצא.
    ראיתי שיש עגלות שהן יחיד שניתן להוסיף להן בעתיד עוד מושב.
    האם שווה מלכתחילה לקנות עגלה כזו?
    אני יודעת שיש טרמפיסט, אבל אני מניחה שזה לא תמיד נוח - בחורף, כשהילדים עייפים אם חוזרים מאוחר וכו'.
    יש משהו מומלץ? ראיתי פיל אנד טד וברייטקס דואל
    ומה לגבי מחירים פחות או יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת אחים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• באגי פוד

אני
    23/03/2014

אני עכשיו רואה שיש דבר כזה. כמה שאלות:
    האם זה רק לחברת באגי פוד?
    האם זה שווה ונותן מענה טוב לעניין?
    יש מצבי ישיבה בבאגי פוד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באגי פוד - תגובה

קובי סופר
    24/03/2014

שלום ענבל,

הבאגיפוד מתתבר למרבית העגלות הקיימות בשוק. 2 החסרונות העיקריים שלו הם: 1. אין לו גגון. 2. המושב במצב ישיבה ואינו ניתן להשכבה. בנוסף מדובר במוצר לא זול.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת אחים - תגובה

קובי סופר
    24/03/2014

שלום ענבל,

עגלות האחים הם למעשה עגלות תאומים או עגלות יחיד משודרגות, בכל אופן יש לקחת בחשבון שאלו עגלות מאוד כבדות, מגושמות, מאוד קשה להיכנס איתן למקומות צרים (בעיקר מעליות) וכמובן להכניסן לתא המטען של הרכב.
    אכן כמו שרשמת, לא מדובר בעגלות נוחות, אבל אלו הדברים שיש להתפשר בהם כשיש הפרש קטן בין אחים.

הברייטקס לא מיובאות כרגע לארץ עקב חוסר הצלחה.
    הפיל אנד טדס מאוד מומלצות אך גם איתן יש הרבה חוסרים בדרך כלל.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז אתה לא ממליץ? - תגובה

קובי סופר
    25/03/2014

שלום ענבל,

הדואל הייתה מאוד יקרה, רוב האנשים מעדיפים שלא להשקיע סכום גבוהה לעגלה שתשרת לתקופה די קצרה. רובם כבר רכשו עגלה יקרה לילד הראשון ולכן לא זקוקים לעגלה יקרה נוספת, אלא רק לפתרון לאח הגדול. הפתרונות הפופולאריים הם: טרמפיסט עמידה שמתחבר לרוב העגלות או קניית עגלת תאומים זולה. הבאגי פוד על אף מחירו היקר יחסוך לכם הרבה כסף לעומת הברייטקס או הפיל אנד טדס.
    לגבי העתיד, יצרני העגלות כל הזמן חושבים על פתרונות מסוג זה מכיוון שבכל העולם יש דרישה לכך.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה חמה

יעל
    25/03/2014

ממליצה בחום על עגלת Mountain Buggy DUET מאונטיין באגי דואט. רכשתי לאחרונה אחרי התייעצות כאן עם קובי [חפשי בסביבות תחילת מרץ התכתבנו כאן]. ומספר דילמות לא פשוטות ביניהן הצורך בעגלה צרה במיוחד בשל מעלית פיצית.
    העגלה פרקטית ונוחה מאד, יש לי בת 9 חודשים ובע"ה עוד כשלושה חודשים עוד לידה בדרך וההפרש יהיה שנה כך שחיפשתי עגלת תאומים זו לצד זו.
    היתרון הוא שעד שאחבר את האמבטיה או הטיולון השני אפשר לשים בצד אחד תיק מדליק כזה לקניות [סגנון שקית איקאה] שרכשתי באמאזון בעלות מגוחכת והעגלה לא הכי יקרה יחסית לתאומים. שימי לב רק שיצא דגם חדש לאחרונה שהגלגלים מוקצפים ולא גלגלי אוויר עם פנימית וזה עדיף כמובן.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!!!

אני
    26/03/2014

איזה כיף של המלצה :)
    תגידי, זה לא היה מוזר להסתובב עם עגלה כזו עם ילד אחד?
    חשבת למשל איך זה יהיה להמשיך להסתובב עם עגלה כזו אם לא היה יוצא הפרש צמוד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!!! - תגובה

קובי סופר
    27/03/2014

שלום ענבל,

המאונטיין באגי היא בהחלט אופצייה טובה (קצת יקרה) אבל היתרון שלה הוא שרוחב הגלגלים הוא 63 ס"מ, ככה שזה רוחב זהה למרבית עגלות היחיד.
    לכן הפתרון שהציעה יעל (עם הסל) הוא פתרון נפלא (אפילו אני לא חשבתי עליו).

כמו שהמלצתי ליעל בזמנו, אם מזדמן לך להגיע לצפון, ניתן להגיע לדוורון יבואני פיל אנד טדס ומאונטיין באגי ולהתרשם מהדגמים. לדעתי הפיל אנד טדס עגלת אחים מצוינת כמו גם המאונטיין באגי, שתיהן שונות מאוד אחת מהשנייה ככה שבטוח שאחת מהן תתאים לצרכים שלך.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו