מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלת אחיםאני23/03/2014
שלום!
מתכננים ילדים צמודים, בתקווה שאכן יצא.
ראיתי שיש עגלות שהן יחיד שניתן להוסיף להן בעתיד עוד מושב.
האם שווה מלכתחילה לקנות עגלה כזו?
אני יודעת שיש טרמפיסט, אבל אני מניחה שזה לא תמיד נוח - בחורף, כשהילדים עייפים אם חוזרים מאוחר וכו'.
יש משהו מומלץ? ראיתי פיל אנד טד וברייטקס דואל
ומה לגבי מחירים פחות או יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באגי פוד
אני23/03/2014אני עכשיו רואה שיש דבר כזה. כמה שאלות:
האם זה רק לחברת באגי פוד?
האם זה שווה ונותן מענה טוב לעניין?
יש מצבי ישיבה בבאגי פוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
באגי פוד - תגובה
קובי סופר24/03/2014שלום ענבל,
הבאגיפוד מתתבר למרבית העגלות הקיימות בשוק. 2 החסרונות העיקריים שלו הם: 1. אין לו גגון. 2. המושב במצב ישיבה ואינו ניתן להשכבה. בנוסף מדובר במוצר לא זול.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עגלת אחים - תגובה
קובי סופר24/03/2014שלום ענבל,
עגלות האחים הם למעשה עגלות תאומים או עגלות יחיד משודרגות, בכל אופן יש לקחת בחשבון שאלו עגלות מאוד כבדות, מגושמות, מאוד קשה להיכנס איתן למקומות צרים (בעיקר מעליות) וכמובן להכניסן לתא המטען של הרכב.
אכן כמו שרשמת, לא מדובר בעגלות נוחות, אבל אלו הדברים שיש להתפשר בהם כשיש הפרש קטן בין אחים.
הברייטקס לא מיובאות כרגע לארץ עקב חוסר הצלחה.
הפיל אנד טדס מאוד מומלצות אך גם איתן יש הרבה חוסרים בדרך כלל.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אז אתה לא ממליץ? - תגובה
קובי סופר25/03/2014שלום ענבל,
הדואל הייתה מאוד יקרה, רוב האנשים מעדיפים שלא להשקיע סכום גבוהה לעגלה שתשרת לתקופה די קצרה. רובם כבר רכשו עגלה יקרה לילד הראשון ולכן לא זקוקים לעגלה יקרה נוספת, אלא רק לפתרון לאח הגדול. הפתרונות הפופולאריים הם: טרמפיסט עמידה שמתחבר לרוב העגלות או קניית עגלת תאומים זולה. הבאגי פוד על אף מחירו היקר יחסוך לכם הרבה כסף לעומת הברייטקס או הפיל אנד טדס.
לגבי העתיד, יצרני העגלות כל הזמן חושבים על פתרונות מסוג זה מכיוון שבכל העולם יש דרישה לכך.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה חמה
יעל25/03/2014ממליצה בחום על עגלת Mountain Buggy DUET מאונטיין באגי דואט. רכשתי לאחרונה אחרי התייעצות כאן עם קובי [חפשי בסביבות תחילת מרץ התכתבנו כאן]. ומספר דילמות לא פשוטות ביניהן הצורך בעגלה צרה במיוחד בשל מעלית פיצית.
העגלה פרקטית ונוחה מאד, יש לי בת 9 חודשים ובע"ה עוד כשלושה חודשים עוד לידה בדרך וההפרש יהיה שנה כך שחיפשתי עגלת תאומים זו לצד זו.
היתרון הוא שעד שאחבר את האמבטיה או הטיולון השני אפשר לשים בצד אחד תיק מדליק כזה לקניות [סגנון שקית איקאה] שרכשתי באמאזון בעלות מגוחכת והעגלה לא הכי יקרה יחסית לתאומים. שימי לב רק שיצא דגם חדש לאחרונה שהגלגלים מוקצפים ולא גלגלי אוויר עם פנימית וזה עדיף כמובן.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!!!
אני26/03/2014איזה כיף של המלצה :)
תגידי, זה לא היה מוזר להסתובב עם עגלה כזו עם ילד אחד?
חשבת למשל איך זה יהיה להמשיך להסתובב עם עגלה כזו אם לא היה יוצא הפרש צמוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה!!! - תגובה
קובי סופר27/03/2014שלום ענבל,
המאונטיין באגי היא בהחלט אופצייה טובה (קצת יקרה) אבל היתרון שלה הוא שרוחב הגלגלים הוא 63 ס"מ, ככה שזה רוחב זהה למרבית עגלות היחיד.
לכן הפתרון שהציעה יעל (עם הסל) הוא פתרון נפלא (אפילו אני לא חשבתי עליו).
כמו שהמלצתי ליעל בזמנו, אם מזדמן לך להגיע לצפון, ניתן להגיע לדוורון יבואני פיל אנד טדס ומאונטיין באגי ולהתרשם מהדגמים. לדעתי הפיל אנד טדס עגלת אחים מצוינת כמו גם המאונטיין באגי, שתיהן שונות מאוד אחת מהשנייה ככה שבטוח שאחת מהן תתאים לצרכים שלך.
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)