מתלבטת ...

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מתלבטת ...
    מנאר
    05/04/2014

שלום,
    אני מנסה לקנות עגלה אבל אני מאוד מתלבטת בין העגלות אני מחפשת עגלה בתקציב שכולל הכל 3500 ש"ח , נוחה לקיפול, וקלה לאחיזה.
    ההתלבטות הינה בין :

BREVI רק שהבעיה שלה שהיא כבדה
    MAMBA ABC
    CAM MINU SPORT
    GRACO

הבעיה שאני גם מחפשת שהבד יהיה טוב ומאוד אהבתי את ה- PEG PEREGO אבל היא יקרה . לכן מבין הנזכרים לעיל מה הכי מומלץ? וכפי שקראתי גם גרקו מומלצת אבל עוד לא בדקתי אותה מבחינת בד .. לכן רציתי עזרה לבחור מבין המוצרים האלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתלבטת ...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתלבטת ... - תגובה

קובי סופר
    06/04/2014

שלום מנאר,

אם בד הוא נושא חשוב מבחינתך, לצערי הגרקו תאכזב אותך בהשוואה לעגלות שציינת.

לדעתי הממבה של איי בי סי היא הטובה מכולן. המינו ספורט לא נוחה בהליכה, יש לה סל קטן וקיפול מסורבל כאשר מקפלים את השלד עם הטיולון.
    הברווי כפי שציינת כבדה.

הממבה מספקת את הבדים האיכותיים ביותר, בדים נושמים, בדים מסנני UV וריפוד נדיב.
    היא נוחה בהליכה, משקלה סביר וסה"כ הורים רבים מרוצים ממנה.

אם אהבת את הקאם ממלית לך לבחון גם את הדינמיקו שלהם, כאן מדובר בדגם הרבה יותר מוצלח מהמינו ומחירה ממש בטיפה יקר יותר מתקציבך אך היא כוללת גם המון דברים אשר לא נכללים בדגמים שציינת (למעט המינו).

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו