הבדלים בין הג'ואי כרום לאיה בייבי

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• הבדלים בין הג'ואי כרום לאיה בייבי
    יעל
    19/04/2014

שלום,
    אני מתלבטת בין הגו'אי כרום לאיה בייבי.
    הבנתי ששתיהן בערך באותו טווח מחירים.
    חשוב לי:
    שהאמבטיה תהיה גבוהה
    טיולון מתהפך
    שהעגלה תהיה נוחה לקיפול וקלה ומתקפלת לקטן יחסית.
    שהגב של הטיולון יהיה יציב ונוח לתינוק + אפשרות לכיוונון של מצב הרגליים.
    שתיהן עונות על הדרישות האלה? יש בכלל חיה כזו?

כמו כן מה שמאד לא אהבתי בבייבי ג'וגר זה שהגב של הטיולון נראה דק ולא יציב וגם שפתחי ההצצה מפלסטיק מה שיכול ליצור בפנים, כשהצלון מורד עד הסוף, הרגשה של חממה (כך שמעתי מאנשים שיש להן את העגלה).

רציתי לדעת אם החסרונות האלה של הבייבי גו'גר לא קיימים באיה בייבי ובג'ואי כרום וגם איזה מהן עונה יותר על הדרישות שלי (ואם יש עוד סוג שלא עליתי עליו עד כה, שעונה על הדרישות האלה אשמח לשמוע עליו גם)

תודה וחג שמח!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבהרה - מדובר על האיה בייבי ולנסיה

יעל
    19/04/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבדלים בין הג'ואי כרום לאיה בייבי - תגובה

קובי סופר
    20/04/2014

שלום יעל,

סה"כ 2 העגלות שציינת עונות על כל הדרישות שרשמת.
    שתי העגלות מגיעות עם אמבטיות גבוהות, טיולון דו כיווני, רגליים מתכווננות, שתיהן מתקפלות בקלות.
    הג'ואי מתקפלת הרבה יותר קטן מאשר הולנסיה, בעיקר כשמקפלים את השלדה עם הטיולון.
    בשתי העגלות הבד איכותי יותר מבייבי ג'וגר ולכן לתינוק יהיה הרבה יותר נעים לשבת. עוד יתרון של הג'ואי הוא שניתן לקפלה גם כשמושב הטיולון פונה לכיוונך, דבר שלא קיים בהרבה עגלות.
    באותו טווח מחיר אפשר לבדוק את הנבינגטון קאדט וגרקו איבו.
    לדעתי האישית הג'ואי נותנת את התמורה הטובה ביותר.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ושאלת המשך

יעל
    20/04/2014

רציתי לדעת מה ההבדלים בין הג'ואי כרום לאויסטר/פג פרגו בוק
    אני יודעת שהמחירים של האויסטר והפג פרגו הרבה יותר גבוהים.
    השאלה אם יש להן כאלה יתרונות (ביחס לג'ואי כרום והאיה בייבי) שזה שווה את ההשקעה במחיר.
    אני מוכנה להשקיע אם יש היתרונות בולטים ומשמעותיים על פני הג'ואי והאיה הזולים יותר.

תודה רבה שוב על העזרה המהירה וחג שמח!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ושאלת המשך - תגובה

קובי סופר
    22/04/2014

שלום יעל,

קודם כל ההבדלים בין האויסטר לכרום הם מינוריים, רק בישראל יש פער מחיר עצום בין השניים, באנגליה הן נמכרות כמעט באותו מחיר. ההבדל כמובן באינטרס היבואנים.
    גם באיכות כמעט ואין פער בין השניים, לדעתי הג'ואי אפילו פרקטית יותר. כמו כן המלצתי על הנבינגטון קאדט רק בגלל העובדה שמדובר בעגלת האויסטר תחת שם אחר! היא זולה יותר מהאויסטר בכ- 1000 ₪!

לעומת זאת בפג כן יש פער איכות, הפג מיוצרת באיטליה ולכן בקרת האיכות והחומרים איכותיים יותר. האמבטיה של פג מציעה מגוון פונקציות ייחודיות שאין בג'ואי או באויסטר. הטיולון גדול יותר ומנגנון הקיפול פשוט יותר לתפעול. גם מבחינת אחריות בפג יש אחריות VIP עד בית הלקוח. לגבי האם ההפרש מוצדק? את צריכה להתנסות עם העגלות, ולהחליט האם כל הדברים האלו שווים את ההפרש.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו