מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המלצה על עגלה-כבר לא יודעת מה לעשותאיתן23/04/2014
קובי שלום,
רציתי המלצה לעגלה בסכום של עד 3,000 ש"ח (טיולון + אמבטיה).
חשוב לי שהעגלה תהיה לא כבדה במיוחד, נכנסת למאזדה 2 ויונדאי i20.
מרוב מבחר אני כבר לא יודעת מה לעשות..................
כמובן שחשוב ביותר שלתינוק יהיה נוח ושהבדים יהיו ברמה טובה.
אנו גרים בבנין עם מעלית ככה שאני לא מחפשת את העגלה הקלה ביותר.
חשוב גם שיהיה ניתן לקפל את העגלה מבלי לפרק את הטיולון וכן שיהיה ניתן להרכיב את התינוק גם עם הפנים אליי וגם לכיוון הנסיעה.
מקווה שלא חפרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המלצה על עגלה-כבר לא יודעת מה לעשות - תגובה
קובי סופר24/04/2014שלום נטלי,
את נמצאת בדילמה של המון אנשים. אין ספק שבחירת עגלת תינוק יכולה להיות קשה, הרי אנו קונים מוצר שמעולם לא הזדקננו לו ויותר מזה הוא לא רק אמור לשרת אותנו אלא את התינוק שלנו ולנו אין יותר מדי מושג מה הצרכים שלו, מה יהיה גודלו וכו' לכן אני מבין לליבך.
היתרון שלך שאת יודעת מה הדרישות שלך, לכן הבחירה יכולה להיות יותר קלה עבורך.
בתקציב שציינת אני ממליץ לך לבחון את העגלות הבאות: ג'ואי כרום, איי בי סי דיזיין ממבה, נבינגטון קדט או קאם דינמיקו שטיפה חורגת מהתקציב. כולן עונות פחות או יותר על דרישותייך, כל מה שאת צריכה לעשות זה להתנסות איתן, ללכת איתן מחוץ לחנות ואפילו לשים משקל בתוכן, לנסות להכניס לתא המטען וכו' לאט לאט תראי שתתחילי לפסול ולצמצם עד שתגיעי לעגלה הנכונה לך.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
איתן24/04/2014קובי שלום,
העזרה שלך פה לי ולשאר האמהות היא פשוט מדהימה, כן ירבו אנשים כמוך.
בלי העזרה שלך לא היה לי מושג מהיכן להתחיל והעובדה שאתה מידי יום עונה לאמהות לחוצות וחופרות כמוני מצילה אותנו.
אני סמוכה ובטוחה שבקרוב מאוד נגיע לחנות בסגולה על מנת לרכוש את אחת מהעגלות עליהן המלצת.
שבת שלום ושוב תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה - תגובה
קובי סופר24/04/2014אני תמיד שמח לעזור :)
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם את העגלות שציינת
איתן26/04/2014בתגובתך לנטלי אתם מוכרים בחנות בסגולה?
האם הם נמצאות שם בתצוגה על מנת שאוכל לבוא להתרשם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם את העגלות שציינת - תגובה
קובי סופר27/04/2014שלום שירן,
אכן כל העגלות מוצגות באולם התצוגה בסגולה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)