כסא מושב בטיחות, בוסטר- אבודה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כסא מושב בטיחות, בוסטר- אבודה
    לירון
    24/04/2014

היי קובי ,

עזרתך בענין כסא בטיחות לרכב..

אני רוצה לרכוש כסא בטיחות לרכב של בעלי .. אצלי ברכב יהיה מותקן הסלקל(מהעגלה שאני ירכוש של פג)...

ראיתי כי יש כיסאות בטיחות שאחכ גם משמשים לבוסטר , האם זה טוב, או שעדיף כסא בטיחות לתינוק ואחכ לרכוש בוסטר...?

ראיתי דגמים של אינפנטי... וכשעוד קצת ניסיתי לראות חברות אחרות הלכתי לאיבוד בין כל החברות והדגמים,

ומה בכלל כדאי...
    אודה לך להבהרה בנושא, ולהמלצה/צות על חברה ודגם....

תודה,
    לירון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כסא מושב בטיחות, בוסטר- אבודה - תגובה

קובי סופר
    27/04/2014

שלום לירון,

אם הבנתי נכון הכסא ישרת תינוק מגיל לידה.
    מכיוון שתינוקות לפחות עד גיל חצי שנה זקוקים לזווית שכיבתית, רצוי לרכוש מושב אשר כמה שיותר שוכב. מרבית המושבים, גם אלו אשר נראים שנשכבים היטב בתצוגה, אינם שוכבים והם במצב יושב ברגע שהם מותקנים ברכב.
    אני ממליץ על 2 מושבים אשר באמת שוכבים בזווית הזהה לזווית של סלקל.
    1) צ'יקו נקסטפיט
    2) סייפטי פירס אדוונס.

הם מאוד יקרים אבל איכותיים, נוחים ובטיחותיים, שניהם עד משקל 30 ק"ג, כלומר לא הופכים לבוסטר, אך מניסיוני עדיף לא לקחת מושב משולב, בוסטר מתאים לגילאים גדולים יותר ולכן עדיף לרכוש בוסטר בזמן שצריך ולא להקדים, מעבר לכך לרוב המושבים יש תוקף, המושבים שהופכים לבוסטר תוקפם ל 8 שנים מתאריך הייצור, ע"פ החוק עד גיל 8 יש לשבת בבוסטר, כלומר התוקף ייגמר לפני זמן סיום השימוש.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו