מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- שאלה לגביי עגלת hartan gt racerיאנה25/04/2014
אני יודעת שהעגלה עתידה להגיע לארץ
וכן, אני יודעת שהמחיר שלה לא זול
רציתי לדעת האם היא טובה, ונחשבת לדגם נמכר ומוצלח בגרמניה?
קראתי רבות באתר אבל לא הבנתי אם הטיולן מתהפך
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לגביי עגלת hartan gt racer - תגובה
קובי סופר27/04/2014שלום יאנה,
חיפשנו במשך שנים מותג עגלות איכותי ובמהלך החיפושים נתקלנו בחברת הרטן אשר מייצרת בגרמניה את העגלות. תחילה היה להם נציג בארץ שלא עשה דבר כדי להביא את העגלות ורק לפני כמה חודשים החל הקשר עם נציגם החדש, אשר הרבה יותר רציני, העגלה עברה בקלות את בדיקות מכון התקנים (לא דבר רגיל) וזה מראה על חוזק ואיכות המוצר.
הסיבה העיקרית שנלחמנו להביא את העגלות לארץ היא שבאמת מדובר בעגלה הכי איכותית שראינו.
בגרמניה זו העגלה הכי נמכרת בחמש השנים האחרונות, בעיקר דגם הרייסר ג'י טי.
הם מובילים בפער ניכר על המתחרים שלהם ובהמון מקרים יש המון חוסרים שם.
במבחן העגלות הגדול באירופה בו נבחנו 500 דגמים שונים של עגלות, הרטן דורגה במקום הראשון. מתוך 5 הדגמים שדורגו במקומות הראשונים 3 דגמים היו שייכים לחברת הרטן.
צריך להבין שזו עגלה ברמה אחרת לגמרי, נוחה להליכה, 100% בלימת זעזועים (דבר שלא קיים באף עגלה), מושב טיולון הרחב והארוך ביותר שיש. היא עשויה מחומרים מיוחדים שיגרמו לעגלה להחזיק במשך שנים רבות, כלומר היא תשרת ליותר מילד אחד או שניים. במהלך חיפושנו יכלנו להביא המון מותגים, רובם מיוצרים בסין אך מנסיוני רב השנים ייצור אירופאי (בטח שבגרמניה) הוא ברמה אחרת לגמרי.
הטיולון הוא טיולון דו כיווני.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי היא תגיע ומה יהיה מחירה?
איתן27/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מתי היא תגיע ומה יהיה מחירה? - תגובה
קובי סופר28/04/2014שלום נטלי,
העגלה תגיע לקראת סוף מאי או תחילת יוני.
המחיר יהיה: 5990 ש"ח והוא יכלול אמבטיה וטיולון. במהלך ההשקה אנו מתכוונים לתת מתאם לסל קל בשווי 250 ש"ח מתנה. במחיר ניתן לבחור צבעים שהם מבד רגיל או דמוי עור ללא תוספת תשלום.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אני מזמינה בביבי קלאב אני גם
ים28/04/2014אקבל מתאם מתנה?
אפשר לאטון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אם אני מזמינה בביבי קלאב אני גם - תגובה
קובי סופר29/04/2014שלום,
אכן כן. העגלה מוצגת שם כאשר המחיר כולל כבר את המתאם לאטון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיולון בלבד
אני29/04/2014האם אפשר לקנות את העגלה ללא האמבטיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
טיולון בלבד - תגובה
קובי סופר29/04/2014שלום,
ניתן לרכוש רק טיולון. המחיר יהיה 4790 ש"ח.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)