מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כמה שאלותלירון25/04/2014
יש לי כמה שאלות בנושאים שונים , אני ממש רואה שהבנות כאן נעזרות בידע הרחב שלך, אז כבר תודה לך !
1. ראיתי כבר כמה פעמים בפורום שאתה מציין שלמוצרי בטיחות יש תוקף, האם גם לעגלות יש ?
והאם לכל עגלה יש אחריות של היבואן ? ספציפיות לגבי הפג..
2. האם העגלה של פג פרגו פופ אפ בוק s מומלצת?
3. בהנחה שרכשתי את הפג שמגיעה עם הסל קל, אני צריכה עזרה במה האפשרויות שלי מבחינת לרכוש מושב בטיחות לרכב נוסף שיש לנו , המחשבה שיתאים מגיל 0 כי הסל קל יהיה כנראה ברכב שלי
כשהתענייתי בחנות והסתכלתי בפורום -
צ׳יקו ניקספיט
ברייטקס - מרתון ובולווארד
אוונפלו טריומף
קוסקו סנרה
מה דעתך יתאים לנו ? פערי המחיר פחות רלוונטיים אם יש המלצה למשהו שיתאים ונכון יותר
3. סטריליזטור - בכוונתי לקנות בקבוקים של מאמ , איזו סטרילזטור מומלץ לקנות שיתאים גם לבקבוקים אלו? האם מותג באמת טוב יותר או שיש גם ללא מותגים ויעילים באותה מידה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כמה שאלות - תגובה
קובי סופר27/04/2014שלום אילנית.
העתקתי והדבקתי את השאלות שיהיה לי יותר נח לענות.
1. ראיתי כבר כמה פעמים בפורום שאתה מציין שלמוצרי בטיחות יש תוקף, האם גם לעגלות יש ?
והאם לכל עגלה יש אחריות של היבואן ? ספציפיות לגבי הפג..
לעגלות אין תוקף. לכל עגלה יש את האחריות אשר היבואן נותן. בפג לדוגמא יש שנה אחריות VIP וזה אומר שהם מגיעים עד בית הלקוח לתקן את העגלה במידת הצורך ועוד שנתיים אחריות רגילה.
2. האם העגלה של פג פרגו פופ אפ בוק s מומלצת?
לדעתי אחת העגלות הטובות ביותר שיש כיום, החסרון העיקרי הוא המחיר.
3. בהנחה שרכשתי את הפג שמגיעה עם הסל קל, אני צריכה עזרה במה האפשרויות שלי מבחינת לרכוש מושב בטיחות לרכב נוסף שיש לנו , המחשבה שיתאים מגיל 0 כי הסל קל יהיה כנראה ברכב שלי
כשהתענייתי בחנות והסתכלתי בפורום -
צ׳יקו ניקספיט
ברייטקס - מרתון ובולווארד
אוונפלו טריומף
קוסקו סנרה
אני הכי ממליץ על הנקסט פיט או סייפטי פירסט אדוונס, 2 הכסאות הם היחידים אשר מגיעים לזווית שכיבה של סל קל. בשאר הכסאות הראש של התינוק נשמט מכיוון שהם בזוית יושבת מדי גם כאשר התקנו אותם לתינוקות בני חצי שנה. גם הסנרה שוכב טוב אך הוא די בסיסי מבחינת הריפוד.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה - עוד שאלונת
לירון27/04/2014היי קובי ,
בהמשך להמלצתך על 3 הכיסאות שציינת :
הנקסט פיט
סייפטי פירסט אדוונס
הסנרה
מה המחירים ?
וגם כנראה התפספס מההתכתבות הראשונה, אבל בבקשה אם תוכל לענות גם על :
סטריליזטור - בכוונתי לקנות בקבוקים של מאמ , איזו סטרילזטור מומלץ לקנות שיתאים גם לבקבוקים אלו? האם מותג באמת טוב יותר או שיש גם ללא מותגים ויעילים באותה מידה ?
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על התגובה - עוד שאלונת - תגובה
קובי סופר27/04/2014שלום לירון,
הסנרה זול יחסית באזור ה- 400 והנקסט פיט ואהאדוונס באזור ה- 1400.
סטרילזטור.
כל סטרילזטור מתאים לכל בקבוק. אלו למיקרו די זהים ואין הבדל בין המותגים, עדיף רק לרכוש מותג מוכר מכיוון שיש פלסטיקים באיכות נמוכה בדגמים הזולים מאוד.
מותגים מומלצים: ניפ, טומי טיפי (קצת יקר אך מגיע עם בקבוקים) היי סנס ובי פרי.
אני באופן אישי קצת חרדתי בנושא המיקרו והשתמשתי בסטרילזטור חשמלי. הם יקרים יותר אבל ניתן לשים יותר בקבוקים. יש של היי סנס אשר במחיר סביר והוא טוב או של אוונט אשר יקר.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)