מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- טיולון קליל שמסתדר עם מדרגותעדי30/04/2014
שלום,
אנחנו מחפשים טיולון קליל אבל איכותי, שיצליח לעלות ולרדת מדרגות,
אני יודעת שמקלרן קווסט עולה מדרגות בלי בעיה בשיטת ה"זיגזג",הבעיה היא שהיא יקרה..
האם יש משהו מומלץ אחר וקצת פחות יקר?
הלכתי לראות בחנות את הלייטוואי של צ'יקו וקצת התאכזבתי מהכבדות היחסית, מקלרן לידה היתה יותר כיפית בניידות (אני מדברת על התחושה הקלילה והקומפקטית, שהיא לאו דוקא בגלל הרבה פחות משקל של העגלה, אלא איך שהיא מתניידת)
האם אתה מכיר את הטיולון אטלס של OBABY? לא מצאתי עדיין חנות פיזית שאוכל לראות בה אותו
תודה
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיולון קליל שמסתדר עם מדרגות - תגובה
קובי סופר01/05/2014שלום עדי,
הקווסט מן הסתם ברמה גבוהה יותר מהלייטוואי, בכל זאת יש פער של 1000 ש"ח בינהן.
עדיין הלייטוואי מספקת תמורה מעולה ביחס למחירה לפי דעתי.
אני ממליץ לך לבדוק את הג'ואי בריסק אשר נמכרת במחיר דומה לליטוואי, היא קצת יותר נוחה להליכה ולניוד.
אפשר לבדוק גם את הסייבקס אוניקס ופג פליקו מיני, שתיהן נמכרות סביב מחיר של 1000 ש"ח, מדובר בטיולונים ברמה מאוד גבוהה אשר עדיין זולות משמעותית מהקווסט.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד בענין טיולון ומדרגות..
עדי06/05/2014תודה קובי על התשובה,
האם אכן שלושת הטיולונים שהזכרת (בריסק, אוניקס, פליקו מיני) מסתדרים עם מדרגות?
בחנות בה הייתי לא הסכימו שאוציא עגלה לנסות במדרגות של הקניון..
ולא ענית האם שמעת משהו על הטיולון אטלס של obaby?
תודה רבה
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עוד בענין טיולון ומדרגות.. - תגובה
קובי סופר07/05/2014שלום עדי,
עם האוניקס לא אמורה להיות בעיה, עם הבריסק יש לבדוק, במרבית המדרגות לא צריכה להיות בעיה. הפג לדעתי יכולה להיות בעייתית. אני כן ממליץ למצוא חנות שתסכים לתת לך לבדוק את הטיולונים, את קונה מוצר יחסית יקר שאמור לשרת אותך לשנה/שנתיים בצורה הטובה ביותר, בניגוד לעגלת תינוק, כאן יש אופצייה לבדוק עם תינוק אפילו.
לגביי האטלס, אני מכיר את החברה והדגם רק מתערוכות בחו"ל ולא יותר. יש צורך לבדוק את המוצר כמו שציינתי למעלה, כמוכן אני ממליץ לבדוק מי היבואן לגבי מתן אחריות.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
עדי07/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)