סורי על השאלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סורי על השאלה
    אביה
    02/05/2014

קובי שלום,
    1. עשיתי חיפוש בפורום זה על עגלת בריטקס ומשום מה ראיתי הודעות בהן אתה ממליץ על עגלת בריטקס בי אג׳ייל ולאחר תקופה אתה מגיב כי מדובר בעגלה נוראית. אני מנסה למצוא הסבר מניח את הדעת, יש לך כזה?

2. היינו בחנות שלכם בסגולה היום ובאמת שלא הבנו מדוע אתה ממליץ כל כך על הגואי כרום, מה עוד שמדובר בעגלה שבמבט ראשוני הבדים לא באיכות כל כך גבוהה, הריפוד של הטיולון לא הכי מרשים וכך גם העגלה כולה וכן פרט להמלצות שלך בפורום זה אין שום מקום בארץ וברשת שממליץ על עגלה זו וזה די תמוה בעיני.

סליחה על הישירות פשוט הייתי חייבת להעלות פה את אשר על ליבי.

שבת שלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סורי על השאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סורי על השאלה - תגובה

קובי סופר
    04/05/2014

שלום אביה,

כשהמלצתי על הברייטקס היא הייתה חדשה יחסית, מכיוון שברייטקס חברה ידועה בתחום מושבי הבטיחות ובמבט ראשוני וניסוי שאני עורך באופן אישי למוצר נראה היה שמדובר במוצר טוב. מסתבר שלאחר תקופה יותר ארוכה מהשימוש שעשיתי (אני בדרך כלל מנסה במשך 3 שבועות עד חודש) עגלות רבות החלו לחזור לתיקון, חלקן חזרו מספר פעמיים בשל תקלה זהה במנגנון כיוונון המצבים. היו תלונות על איכות הנסיעה (אך זה תלוי מאוד באזור המגורים).

יש לשים לב שאני ממליץ בהתאם לדרישות השואל. ברור שיש עגלות טובות יותר מברייטקס ומהג'ואי אך יש גם את עניין התקציב, עניין המשקל (מי שהדבר החשוב לו ביותר הוא המשקל אז הברייטקס והבייבי ג'וגר הן הקלות ביותר) מי שמחפש קיפול קל אז כן הברייטקס עדיפה על הג'ואי.

לדעתי אף עגלה בסכום של 2000 ש"ח (וגם יותר) לא מתקרבת למה שאת מקבלת בג'ואי.
    מושב דו כיווני, מערכת שינוי מצבים רגילה וללא שרוך, קיפול סביר עם מושב הטיולון גם כשהוא פונה אליכם. מנגנון הרגליים מתכוונן, הבדים ברמה טובה (שוב ביחס למחיר) ותמיד ניתן לשים סדין 100% כותנה באמבטיה ולהוסיף ריפודית לטיולון. גב המושב שלה קשיח עם תמיכה מפלסטיק ולא דיקט פשוט.
    ברור שיש טובות ממנה עם בדים איכותיים יותר אך שוב, כמה אתם מוכנים להשקיע?

אני באופן אישי לא הייתי מוותר על טיולון דו כיווני. לדעתי חשוב שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה או יותר.

לגבי מוכרים. והמלצות. לכל חנות יש אינטרס כלכלי בסופו של דבר. למכור עגלה ב- 2000 ש"ח לא מותיר הרבה רווח. לדעתי האישית הרווח על עגלה הוא הדבר הפחות החשוב. אני בעסק שלי מעדיף להרוויח לקוח חוזר, אם מכרתי ללקוח מוצר טוב הוא יחזור אליי לרכוש שוב. אם מכרתי לו מוצר לא טוב...
    כמו כן קל יותר למכור ברייטקס או בייבי ג'וגר להורה שלא מבין הרבה, תני להם לקפל את העגלה והם מזמינים.

כמו שאני כותב תמיד. לכל אחד יש צרכים שונים, השוק מוצף בדגמי עגלות ולכן אתם מתבלבלים יותר. כדי לא להתבלבל תכינו מראש רשימת דרישות ותקציב וכך תמנעו מבלבול רב.

מקווה שתמצאו את העגלה המתאימה לכם, והכי חשוב שתהיו מרוצים ממנה.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

איתן
    04/05/2014

תודה על התגובה ועל הפירוט, חלילה לא ניסיתי להטיל דופן באמינותך פשוט הענין נראה לי תמוהה במעט.

בכל אופן השתכנעתי וככל הנראה נלך על הג'ואי ואני מבטיחה שנרכוש דרככם.

תודה ושוב סליחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

איתן
    05/05/2014

הם אתה יודע מתי צריכים להגיע דגמים חדשים של עגלות, אני עתידה ללדת בספטמבר, האם עד יצאו דגמים חדשים של עגלות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

קובי סופר
    05/05/2014

לגבי דגמי עגלות חדשים.
    נכון לעכשיו ידוע לי רק על 3 עגלות בטווח המחיר שאת מחפשת שנמצאות בתהליך תקן.

1) צ'יקו אורבן אשר תעלה בסביבות 2000 ש"ח. האורבן תגיע עם אמבטיה אשר נהפכת גם לטיולון, היא תגיע עם בד על בסיס שחור כאשר יש ערכת צבע שזה הגגון וגופייה לטיולון, הערכות יגיעו במגוון צבעים ותמיד גם יהיה ניתן לרכוש ערכה ולשנות את צבע העגלה.
    עגלה מאוד נחמדה לדעתי, ראיתי אותה בתערוכה למספר דקות כך שיותר מזה אין לי מה להוסיף.

2) מאונטיין באגי מיני אשר גם תהיה במחיר סביר. המיני מאוד דומה למיני ג'וגר אך מגיעה עם גלגלים איכותיים וגדולים יותר ונעמדת לאחר הקיפול. היא מבוססת על הסוויפט המוצלחת רק שבמיני העגלה תהיה ללא גלגלי אויר ועם מנגנון קיפול בסגנון שמזכיר את זה של הבייבי ג'וגר או הברייטקס.

3) עגלות ואלקו צפויות להגיע גם הן לארץ, אחד הדגמים שלהם מזכיר את הג'ואי כרום אך דגם זה צפוי להיות יקר יותר מהכרום. דגם נוסף שיגיע לקראת אוגוסט מזכיר את הטאי טאי של ביבה.

גם לביבה טאי טאי אשר לה יש טיולון מוצלח ואמבטיה לא מוצלחת צפויה להגיע אמבטיה חדשה אשר תהפוך את הטאי טאי לעגלה מעולה.

עגלה נוספת שתגיע לארץ היא איי בי סי טריטק פלוס אך מחירה יהיה סביב ה- 5500 ש"ח.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה - תגובה

קובי סופר
    05/05/2014

בשמחה, אין על מה להתנצל אני מבין מדוע שאלת והכל בסדר גמור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו