מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מתי נמכרה עגלת הגואי כרוםאיתן08/05/2014
אצלכם בחנות?
האם אתה יכול להגיד לי כמה עגלות מהסוג הזה מכרתם עד כה אצלכם ברשת והאם אתה יודע על תקלות ספציפיות או תלונות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון- מתי נמכרה העגלה הראשונה
איתן08/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מתי נמכרה עגלת הגואי כרום - תגובה
קובי סופר08/05/2014שלום אביה,
עד כמה שזכור לי ממש בתחילת מרץ הגיעו העגלות לחנות וכבר באותו יום נמכרה אחת. מכרנו ויש גם מוזמנות מעל ל- 50 עגלות עד כה. די ברור שעוד לא נתקלנו בתקלות עקב התקופה הקצרה בה היא נמכרת. המדד שלי הוא בריטניה, שם העגלה נמכרת מתחילת 2013. עד כה מעל ל- 90% מהביקורות הן ביקורות חיוביות. לכן אני בטוח שמדובר בעגלה שתספק אמינות טובה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמרת ש90 אחוז מהביקורות חיוביות
שלי12/05/2014על מה מתלוננים אלה שפחות מרוצים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה היא שוקלת
שולה13/05/2014אני מוצאת נתונים סותרים ברשת לגבי המשקל של הג׳ואי כרום. כמה היא שוקלת במצב אמבטיה וכמה במצב טיולון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כמה היא שוקלת - תגובה
קובי סופר13/05/2014שלום שולה,
ע"פ נתוני היצרן היא שוקלת 9.58 ק"ג עם הטיולון. אין נתונים כמה עם האמבטיה אבל זה אמור להיות די זהה ובכל אופן כאשר מקפלים את העגלה, מקפלים ללא האמבטיה ולכן הפרט הזה פחות רלוונטי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלינק שצירפת כתוב שהיא שוקלת יותר
שולה15/05/201411.56 קילו ליתר דיוק, מכאן הבלבול.
האמת היא שפשוט אני יכולה לקבל בייבי ג׳וגר עם אמבטיה מחברה ואחר כך לקנות טיולון, מצד שני הג׳ואי מאד מצאה חן בעיניי והיא לא יקרה, אז אני בהתלבטות.
ידוע לך לכמה מעלות הטיולון שלה נשכב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות שהבנתי למה
שולה15/05/2014הם כותבים שהאמבטיה שוקלת 4 קילו, אולי הם מתכוונים למשקל יחד עם האמבטיה... מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על בדיקתך ועל התשובה המפור
שולה15/05/2014טת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)