המלצה על עגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה על עגלה
    אנה
    09/05/2014

היי אשמח עם תמליץ לי עגלה
    התקציב 3000
    הצפיות הם רק שעגלה תהייה קלה ולא מסורבלת פשוטה לקיפול
    אמבטיה+טיולון
    ובצבע ורוד
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה על עגלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה על עגלה - תגובה

קובי סופר
    11/05/2014

שלום דנה,

לדעתי לדרישות שלך מומלץ לבדוק את הבבה קונפורט סטריטי פלוס. היא קלה ומתקפלת בקלות עולה באזור ה- 3000 ש"ח כולל סל קל ועד כמה שידוע לי היא קיימת בורוד, אך יש לבדוק אם נותר הצבע. צבע ורוד כמעט ואינו מיובא לארץ מכיוון שהביקוש לו הוא מאוד דל.

כמוכן יש את הג'ואי כרום, גרקו איבו ונבינגטון קדט אשר גם עונות לדרישות מלבד הצבע הורוד.

יש גם את הבייבי ג'וגר סיטי מיני שכמובן עונה לדרישת הקלות וקלות התפעול אך לדעתי היא פחות מומלצת מכיוון שאין לה טיולון דו כיווני והבדים שלה פשוטים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אנה
    12/05/2014

אז קודם כול תודה רבה
    אשמח אם תוכל לבדוק לי לגבי הצבע הורוד זה מאוד חשוב
    מכיוון שאני בשמירה לא יכולה לבוא להסתכל אז אני סומכת עלייך..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

קובי סופר
    13/05/2014

שלום דנה,

לצערי מבדיקה מול הספק אין צבע ורוד.

העגלה היחידה שעולה בראשי בצבע ורוד ובמחיר הרצוי היא הברווי אובו. סה"כ עגלה יפה, נוחה להליכה אך מצד שני קצת כבדה ומושב הטיולון לא נשכב למצב ישר. הקיפול גדול אך היא נכנסת לכל רכב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו