ברייטקס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• ברייטקס
    חן
    10/05/2014

שלום רב!
    יש לי מלפני 3 שנים את הבי סמארט. אני לפני לידה שנייה והבי סמארט נראית לי פתאום מגושמת כבדה ולא מודרנית. האם יש דגם של ברייטקס (או חברה אחרת) שמתאימה האמבטיה שלנו ואוכל לקנות רק שלדה וטיולון קלים יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ברייטקס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברייטקס - תגובה

קובי סופר
    11/05/2014

שלום חן,

ניתן לרכוש את הבי אג'ייל והאמבטיה שלך תתחבר אליה. הבי אג'ייל קלה יותר וקומפקטית יותר אך מצד שני, הטיולון לא פונה אלייך, מושב הטיולון פשוט יותר והעגלה פחות חזקה מהבי סמארט. אם כן תרכשו את הבי אג'ייל שכרגע המחירים שלה מאוד נמוכים, יש לבקש מתאם לאמבטיה של ברייטקס. על אותו מתאם מתחבר גם הסל קל.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה - ברייטקס

חן
    11/05/2014

תודה על המענה המהיר. העניין שגם ככה אני שוקלת לעבור הפעם לטיולון מהר יותר. אבל חשבתי במקום לקנות מקלרן במחיר כ"כ יקר אני יכולה לקנות טיולון נניח באמת של הבי אג'יל ולהנות משלדה שתתאים לאמבטיה ולטיולון.
    השאלה אם עדיף טיולון של בי אג'יל על מעבר של טיולון מקלרן בגיל 4 חודשים נניח ?

שאלה נוספת....
    האם המחירים האטרקטיביים הם גם על הבי אג'יל פלוס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה - ברייטקס - תגובה

קובי סופר
    11/05/2014

לדעתי גם על הפלוס יש מחירים טובים כרגע אבל היא כבר במחיר די דומה למקלרן. לדעתי בתור טיולון המקלארן עדיפה. היא קלה יותר, מנגנון שינוי המצבים ידידותי ואמין יותר, ניתן לכוונן את זווית הרגליים והקיפול קטן יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו