התלבטות לגבי עגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי עגלה
    נועה
    11/05/2014

היי,
    אני אמורה ללדת באוגוסט ילד ראשון ואני מנסה לסגור על רשימת עגלות מצומצמת מהן לבחור את המנצחת :-)

הקריטריונים הם:
    גבוהה בשלב האמבטיה ואם אפשר גם בטיולון (שנינו די גבוהים)
    דו כיוונית
    קיפול נוח
    גב קשיח
    עבירות מעולה
    בדים נוחים (מבלי להיות תלויים במזרון נוסף וכו׳)
    צילון גדול (אני לא סובלת את המראה הזה של הטטרא עם אטבי הכביסה, הפרעה אישית)
    טיולון עם שכיבה מלאה/כמעט מלאה, לא מאוד צר כדי שיהיה לעולל נוח ונעים
    ידית אחת ולא שתיים
    כמובן שעדיף משקל יחסית סביר אבל אנחנו בבניין עם מעלית כך שזה פחות קריטי.

והקאטצ׳ הגדול - שתוכל להתקפל לתוך יונדאי גטס...

תקציב - סביב 4000-5000.
    יש חיה כזאת?
    עד כה ״שמתי עין״ על הפג בוק פלוס, מוצי (אייגו), אינגליזינה טרילוג׳י, אבל רק מסקר אינטרנטי ולא מבדיקה ממשית, אז אני לא בטוחה אם הן עונות לכל הבקשות.
    אני פתוחה לכל המלצה נוספת :-)

תודה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות לגבי עגלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אינגליזינה טרילוג'י עונה על כל

שיר
    12/05/2014

הדרישות שלך ועוד - יש לה גם אמבטיה מרווחת ועיצוב מקסים (איטלקית איך לא?), הידית מתכווננת 0טוב לגבוהים), הטיולון דו צצדי והיא קלה יחסית לעגלות משולבות, מתקפלת בקלות ונכנסת לתא מטען של מכוניות קטנות בלי בעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות לגבי עגלה - תגובה

קובי סופר
    13/05/2014

שלום,

לדעתי הבוק פלוס עונה על כל הקריטיונים למעט קריטריון הקיפול. היא תכנס לגטס אך יהיה צורך לפרק את מושב הטיולון לפני הקיפול. יש כמובן את הבוק פופאפ שבה הקיפול קטן יותר אך היא נופלת בקריטריון המחיר.

האינגלזינה לדעתי פחות נוחה להליכה בהשוואה לפג או למוצי, כמו כן סל החפצים שלה מאוד קטן ולא נגיש. היתרון היחיד שלה הוא הקיפול הקטן יותר. אני באופן אישי תמיד בעד נוחות הליכה.

המוצי רחבה מאוד בגלגלים, לדעתי כמו הפג היא תכנס לגטס רק בתנאי שמקפלים אות ללא מושב הטיול.

עוד בתקציב אפשר לבדוק את בבה קאר שיש להם דגמים סטווח המחיר וקאם דינמיקו.

מעבר לתקציב אבל עונה לכל הדרישות: הבוק פופ אפ כפי שציינתי ועגלת הרטן רייסר ג'י טי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו