מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- טיולוןענבל18/05/2014
שאלה - חוץ מהבוגבו בי - האם יש עוד טיולון דו כיווני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יויו
אני19/05/2014ראיתי שיש את היויו - בגירסה שמגיל לידה.
מאוד מזכיר את הבוגבו בי
מה ההבדלים ביניהם? על מה אתה ממליץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יויו - תגובה
קובי סופר19/05/2014שלום ענבל,
אני לא מכיר עוד טיולון דו כיווני מלבד הבי פלוס. כמובן שיש עגלות דו כיווניות אך הן כבדות יותר ומגושמות ביחס לטיולון.
ההבדל בין הבי ליויו הוא בכך שאת הבי את יכולה להפוך מתי שאת רוצה עם הפנים אלייך או להפך. ביויו מקבלים 2 בדים. בד אחד ל3 חודשים ראשונים שהתינוק יהיה מולך ולאחר מכן מרכיבים בד אחר שבו הטיולון פונה קדימה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא הבנתי - תגובה
קובי סופר19/05/2014שלום ענבל,
כשאת רוכשת יויו לתינוק את מקבלת שלדה ו 2 ערכות בד. לשלב שהתינוק מולך מרכבים את בד הניו בורן, להערכתי ניתן להשתמש במצב זה עד גיל 3 חודשים. לאחר שהתינוק גדול מפרקים ערכת בד זו ומרכיבים את ערכת הטיולון שהופכת את העגלה לטיולון היויו הרגיל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז
אני19/05/2014חוץ מההבדל שאת הבי אפשר להפוך מתי שרוצים ואת היויו לא - על מה מהם אתה ממליץ יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אז - תגובה
קובי סופר19/05/2014על הבי. קודם כל האפשרות לשלוט ולהחליט מתי התינוק מולך לדעתי מאוד חשובה, לפחות גיל שנה פלוס.
הבי נוחה יותר להליכה. הבי נשכבת יותר. היויו נשכבת למצב שטוח רק כאשר מורכבת ערכת התינוק. כשמרכיבים את ערכת הטיולון השכיבה היא רק עד מצב ביניים. התמיכת גב של הבי טובה יותר, הסל גדול יותר וידית האחיזה טלסקופית ומתכווננת בהתאם לגובה שלך. דבר אחרון, שינוי המצבים של הבוגבו נעשה בעזרת לחצן. ביויו זה בעזרת שרוך וזה פחות נח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אני20/05/2014הנטייה שלי היתה לבי, ועכשיו אני בטוחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפג סוויטש
אני24/05/2014ראיתי באינטרנט את פג פרגו איזי דרייב סוויטש (או מדהו כזה) אני מבינה שאפשר לקנות רק את הטיולון. נראה לי שהוא שוקל פחות מהבוגבו בי (6.8 קג) וגם המושב שלו מתהפך.
מה דעתך? איל הוא בהשוואה לבוגבו בי?
ראיתי גם שיש לה ידית מתכווננת - יש שלך מושג מה הטווח של הגובה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פג סוויטש - תגובה
קובי סופר25/05/2014שלום ענבל,
קודם כל האיזי דרייב שוקלת 9.7 ק"ג. המשקל שציינת מתייחס רק לשלדה.
הידית יחסית גבוהה. העגלה די נוחה להליכה. הקיפול די קומפקטי. לדעתי עדיין הבי עדיפה למרות שהמושב של האיזי דרייב יותר מזכיר אמבטיה וזה מעולה לחודשיים שלושה הראשונים. אבל לטווח הרחוק, הבי יותר מהנה בתור טיולון, יותר קלה ויותר נוחה בהתניידות.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)