התלבטות קשה!!

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות קשה!!
    פסיפלורה
    19/05/2014

כשראיתי לראשונה את מאמאס אנד פאפאס מיילו-נדלקתי עליה מאוד!! וכמובן חיפשתי ביקורות עליה... רוב הביקורות שמצאתי היו טובות, אבל קשה היה להתעלם מכל בעלי החנויות שאמרו שהיא ״על הפנים״. השאלה שלי- למי להאמין?? יכול להיות שאומרים את זה רק משיקולים מסחריים...

זאת העגלה בעדיפות הראשונה!!
    בעדיפות השניה יש את הג׳ואי כרום (שקצת קשה לדעת אם היא באמת טובה) והאויסטר... מה מומלץ?? (בהנחה שאנו מחפשים עגלה קלה שתתקפל בצורה הקטנה ביותר..)

תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות קשה!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות קשה!! - תגובה

קובי סופר
    19/05/2014

שלום,

קודם כל מניסיון שלנו עם המיילו סך הכל התגובות נעו לכאן או לכאן. הסיבה היא שזו לא עגלה שמתאימה לכל אחד. היא יחסית כבדה והקיפול די גדול, במרבית המקרים עדיף להפריד את המושב מהשלדה לפני הקיפול. אם את יכולה לחיות בשלום עם מינוסים אלה סה"כ היא עגלה נחמדה. כמובן שיש מיילו 2 בה שופרו חלק מהדברים ואם כבר רוכשים מיילו עדיף ללכת על ה- 2. אני לא יודע לומר אם היא נמכרת בישראל בשלב זה מכיוון שהיא מאוד חדשה.

הכרום זולה משמעותית מהמיילו, היא יותר קלה, יותר קומפקטית בקיפול אך עשויה מחומרים זולים יותר. האוייסטר או הנבינגטון (הזהה לה והזולה משמעותית ממנה), די דומה לכרום, היא מציעה רמת גימור יותר גבוהה מהג'ואי אך שוב גם כאן יש הפרשי מחיר.

לדעתי אם אין בעיית תקציב תוסיפו לבדיקה את הבוק פלוס שמחירה דומה למחיר המיילו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

פסיפלורה
    19/05/2014

המיילו יכולה לעלות לי כולל סל-קל של סייבקס 3500- סכום שכלל לא מתקרב לפג פרגו..
    כעת אוסיף להתלבטות את עגלת המיה ספארקס.. אשמח לשמוע עליה פרטים.. תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! - תגובה

קובי סופר
    19/05/2014

שלום,

קודם כל בוק פלוס של 2013 עולה: 3900 כך שהמחיר כן קרוב, בטח שאם את קונה מיילו 1 ולא מיילו 2. המחיר הזול הוא כמובן מחיר חיסול של הדגם כמו גם בפג.

הספארק לדעתי עגלה נחמדה. הטיולון שלה לא נשכב למצב שטוח, משהו שאני פחות אוהב. במחירים האלו הכרום עדיפה אף עלי פי שהיא טיפה יותר יקרה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו