פג ספורטיבו או מודולר

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• פג ספורטיבו או מודולר
    לי
    22/05/2014

היי
    לא כ"כ הבנתי את ההבדל בין העגלות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פג ספורטיבו או מודולר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פג ספורטיבו או מודולר - תגובה

קובי סופר
    25/05/2014

שלום לי,

פג מציעה מספר שלדי עגלות שונות: סוויץ, איזי דרייב ובוק פלוס. על אותם שלדים מתחבר המושב של פג פרגו. לאותו מושב ניתן להוסיף ערכה שנקראת מודולר, ערכה זו כוללת: אמבטיה, סל קל ותיק. לכל אותם עגלות יש 2 גרסאות בד: בד קלאסיקו שהוא הבד הבסיסי ובד קומפלטו אשר יותר איכותי ומציע גם כיסוי רגליים לטיולון, בנוסף אם רוכשים גרסא זו כמודולר, באמבטיה יש רשת איוורור שאין בקלאסיקו.
    בנוסף לדגם הבוק יש גרסא שנקראת פופ אפ אשר מציעה אמבטיה שמתקפלת עם השלדה וטיולון משופר ומפואר יותר. גרסא זו נמכרת רק עם הבוק פלוס.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה אחרונה

לי
    25/05/2014

הייתי בחנות והמוכרת הראתה לי 2 דגמים של הפלוס
    ספורטיבו ומודולר.
    אמרה כי ההבדל בינהם הוא שנמוגו לא היא הישנה יותר ויש בשני צבעים והספורטיבו שיקרה יותר היא חדשה יותר ויש בכל הצבעים
    זה ההבדל שהיא אמרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה אחרונה - תגובה

קובי סופר
    25/05/2014

שלום לי,

אולי הכוונה שלה הייתה שיש בוק פלוס מודלר ספורטיבו משנתון 2013 ואז אין מבחר גדול של צבעים והמחיר זול יותר, והאופצייה השניה היא שיש שנתון 2014 אשר יקר יותר אבל יש מבחר צבעים גדול יותר ומקבלים את הסל קל החדש של פג אשר קל יותר ב 1.2 ק"ג ובטיחותי יותר מקודמו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טוב ..

לי
    25/05/2014

אז אולי , לא יודעת הייתי אצלכם בחנות
    וככה נאמר לי ע״י אחת המוכרות
    עכשיו הכל ברור יותר
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו