גואי או ABC

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• גואי או ABC
    חן דגן
    29/05/2014

קובי בוקר טוב
    אני מתלבטת בין שניהם ? מה עדיף ?
    חשוב לי שלתינוק יהיה נוח בטיולון והישיבה שלו תהיה נכונה. לפי מה שראיתי בגואי הטיולון הוא משטח ישר מה שיכול לגרום לתינוק להחליק כלפי מטה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גואי או ABC

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גואי או ABC - תגובה

קובי סופר
    29/05/2014

שלום חן,

אכן מדובר ב- 2 טיולונים שונים. שכיבה מלאה (ג'ואי) ושכיבה סטטית (ABC).
    היתרונות של שכיבה מלאה הם: אפשר להשכיב על הבטן, ניתן לישון זמן ממושך בתוך העגלה וניתן לחתל על העגלה.
    יתרונות השכיבה הסטטית: כמו שציינת פחות סיכון בהחלקה, זה בא לידי ביטוי בירידה ממדרכה. אם יורדים עם הגלגל האחורי קודם ולא להפך לא צריכה להיות בעיה בשכיבה הישרה. הזוית היא זווית עירסול, הזווית מעודדת את תנוחת הזחילה. זו גם זווית מרגיעה כאשר הרגליים כלפי מעלה זרימת הדם ללב טוב יותר.

לדעתי היתרונות של השכיבה הישרה הם חשובים יותר ולכן אני פחות אוהב את השכיבה הסטטית.
    הABC מצד שני היא מוצר איכותי יותר (בעיקר ברמת הבדים), האמבטיה ענקית וגבוהה, היא יותר נוחה להליכה וסה"כ המוצר מושקע מאוד ביחס למחירה.
    אפשר לשקול את הABC אם לוקחים בחשבון שתרכשו טיולון בעתיד, עלות הטיולונים היא מאוד מאוד סבירה ביחס לעגלות.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו