מתלבטים בין פג לבוגבו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מתלבטים בין פג לבוגבו
    סיון
    09/06/2014

אנחנו גרים בדירה עם מדרגות, והבנו ששתי העגלות (בוגבו c3 ופג פופ אפ) כבדות יחסית, אבל הן נראות לנו הכי איכותיות. בכל זאת יש יתרונות וחסרונות לכאן ולכאן וקשה לנו להחליט, אשמח אם תעזור לנו (במיוחד עם ה״מיתוסים״ שמסתובבים באינטרנט כי בחנות עגלות שהיינו לא התייחסו לכל הפרטים האלה):
    1. יש שמועות שהחומרים של פג פחות איכותיים משל הבוגבו, זה נכון? ראיתי שכתבו שיש שם הרבה פלסטיק או משהו כזה. חשובה לנו מאוד איכות
    2. הסל של פג מאוד גדול ונח, במיוחד בהשוואה לסל של הקמיליון שקשה לגשת אליו. מצד שני, ראיתי תלונות על פג (נראה לי שכתבו לגבי הבוק פלוס) שהסל נשחק עם הזמן ונגרר על הרצפה! אז השאלה אם הסל הגדול הזה שווה או שעדיף בוגבו שהסל שלהם ״חזק״ יותר?
    3. האם גם לבוגבו יש חלון רשת כזה כמו שיש בפופ אפ האמבטיה ובקנופי? התלהבנו מהרעיון..
    4. אני יודעת שבשתי העגלות יש ידיות מתכווננות ובחנות היה לי נח, אבל רציתי לדעת אם לזוג לא גבוה במיוחד (בעלי 1.75 ואני 1.59) יש הבדל ביניהן לדעתך?
    5. נחזור לעניין המשקל - מי יותר כבדה?
    6. ראיתי שענית פה למישהי שהטיולון של קמיליון הוא באותו חלק של האמבטיה ולכן קשה לחזור לאמבטיה או משהו כזה? אתה יכול להסביר למה התכוונת?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתלבטים בין פג לבוגבו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי להוסיף

סיון
    09/06/2014

לגבי ההליכה האם יש הבדל לטובת הבוגבו? כי היא משווקת כעגלה הכי נוחה להליכה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף - תגובה

קובי סופר
    10/06/2014

המשך:
    נוחות הליכה: הבוגבו באמת אחת העגלות היותר נוחות להליכה. הפג גם מאוד נוחה להליכה, אם משדרגים לשלד בוק S בפג נוחות ההליכה תהיה די זהה לבוגבו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, לגבי הסל

סיון
    10/06/2014

התכוונתי לסל שנמצא מתחת לעגלה ולא לסל קל, מה תשובתך לגבי זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, לגבי הסל - תגובה

קובי סופר
    11/06/2014

שלום סיון,

אין כל בעיה עם הסל של פג. מי שנקרע לו הסל פשוט הרכיב אותו (או שבחנות לא הרכיבו) נכון. כשהסל מורכב נכון הוא בחיים לא יגרר על הרצפה או יקרע.
    לעומת הבוגבו הסל של פג גדול יותר ונגיש יותר כשהאמבטיה או הטיולון מורכבים על השלדה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתלבטים בין פג לבוגבו - תגובה

קובי סופר
    10/06/2014

שלום סיוון,

העתקתי והדבקתי את השאלה שיהיה לי יותר נח לענות.

1. יש שמועות שהחומרים של פג פחות איכותיים משל הבוגבו, זה נכון? ראיתי שכתבו שיש שם הרבה פלסטיק או משהו כזה. חשובה לנו מאוד איכות

ממש לא נכון אם כבר להפך. פג פרגו מיוצרת באיטליה בעוד שהבוגבו מיוצרת בסין.
    לפג יש גרסאות בד זולות וגרסאות בד יקרות וביקרות הבד גם איכותי יותר.
    אם זאת, בוגבו היא בין הבודדות שמייצרות בסין והמוצר שמקבלים הוא איכותי.
    בסופו של דבר מדובר ב- 2 עגלות מאוד איכותיות שכמעט ולא חוזרות לתיקונים ויש לנו לקוחות רבים שגידלו על עגלות אלו 3 ילדים או יותר!

2. הסל של פג מאוד גדול ונח, במיוחד בהשוואה לסל של הקמיליון שקשה לגשת אליו. מצד שני, ראיתי תלונות על פג (נראה לי שכתבו לגבי הבוק פלוס) שהסל נשחק עם הזמן ונגרר על הרצפה! אז השאלה אם הסל הגדול הזה שווה או שעדיף בוגבו שהסל שלהם ״חזק״ יותר?

הסל קל של פג מאוד איכותי, התלונה העיקרית עליו הייתה המשקל אך בדמי 2014 הסל קל עבר מקצה שידרוגים וכיום הוא שוקל 1.2 קילו פחות והוא אחד הסל קלים הכי קלים שיש, כמוכן הוא קיבל את דירוג הבטיחות הכי גבוהה שאי פעם סל קל קיבל במבחן ריסוק אירופאי. בסך הכל הסל קל של פג מצוין והרוב הגדול מרוצה ממנו, אני בטוח שמהחדש יהיו מרוצים אף יותר. אני לא יודע איזה סל קל ראית לבוגבו אך לבוגבו יש מתאמים אשר מתאמים להמון סוגי סל קלים כמו: סייבקס, בי סייף, מקסי קוזי, ג'ואי, וולדאן, צ'יקו, ברייטקס ובעבר היה לפג אך לדעתי כרגע אין מתאם כזה בארץ.

3. האם גם לבוגבו יש חלון רשת כזה כמו שיש בפופ אפ האמבטיה ובקנופי? התלהבנו מהרעיון..

אין.

4. אני יודעת שבשתי העגלות יש ידיות מתכווננות ובחנות היה לי נח, אבל רציתי לדעת אם לזוג לא גבוה במיוחד (בעלי 1.75 ואני 1.59) יש הבדל ביניהן לדעתך?

לא חושב שצריכה להיות בעיית גובה עם העגלות. כמו שציית הידיות מתכווננות וניתן להתאים את הגובה.

5. נחזור לעניין המשקל - מי יותר כבדה?

המשקל של השלד זהה אך יחד עם מושב טיול הפג כבדה יותר. יש לציין שבהליכה לא תרגישו את המשקל אלא רק בהרמה לרכב או במדרגות. יש לציין שאת הפג ניתן לקפל יחד עם מושב הטיול או ללא. בבוגבו חייבים לפרק.

6. ראיתי שענית פה למישהי שהטיולון של קמיליון הוא באותו חלק של האמבטיה ולכן קשה לחזור לאמבטיה או משהו כזה? אתה יכול להסביר למה התכוונת?

בקמיליון מקבלים מסגרת אחת. על אותה מסגרת מלבישים את בד האמבטיה, תהליך שלוקח 10 עד 15 דקות. ברגע שעוברים לטיולון יש לפרק את אותו בד מהמסגרת, תהליך של 5 דקות ואז מרכבים את בד הטיולון תהליך של 10 דקות בממוצע. לכן אם הרכבת את הטיולון על המסגרת ותרצי לחזור לאמבטיה תאלצי לעבור את אותו תהליך של פירוק בד, הרכבת בד וכו'.
    במרבית העגלות כמו הפג לדוגמא יש 2 חלקים ואת מרכיבה כל חלק מתי שאת רוצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו