מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- לא בטוחה ששיך לכאןגיטי10/06/2014
יש לנו את עגלת הג'ואי כרום.
רציתי לדעת איך אני מנקה את הבד של המזרן שנמצא בתוך האמבטיה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא בטוחה ששיך לכאן - תגובה
קובי סופר11/06/2014שלום גיטי,
קודם כל תמיד מומלץ לצפות בסדין את המזרן. הסדין עולה גרושים ומספק 100% כותנה נעימה יותר מבד האמבטיה ומעולה לעניין הכביסה וחוסך את כל הכיבוס של המזרן.
בד המזרן נשלף עם סקוץ מהספוג. יש לכבס ב30 מעלות ללא סחיטה ולא להשתמש במייבש כביסה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה
גיטי11/06/2014איפה קונים כזה סדין שיתאים בדיוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה ושאלה - תגובה
קובי סופר11/06/2014בכל חנות למוצרי תינוקות. זה נקרא סדין עגלה וזה סטנדרטי ומתאים במידות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגיטי
קטיה18/06/2014היי..
אשמח לשמוע התרשמות מהעגלה. אני מעוניינת לרכוש כזאת
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'ואי כרום
גיטי22/06/2014אנחנו 7845משתמשים בה כחודשים.
בגדול אנחנו ממש מרוצים. עגלה יפה ונוחה, ממוצעת ומעלה.
כיף שהידית שלה מתכוונת, הקיפול שלה קליל ומהיר, היא עגלה יחסית ממש קלה.
הסל שלה ענק ונגיש ביותר.
האמבטיה לא גדולה ולא קטנה, די סטנדרטית. מה גם שאחרי שנסיים להשתמש בה נראה שאפשר כביכול 'לקפל' אותה כך שתהיה שטוחה יותר ונוחה יותר לאכסון.
הטיולון עדין לא בשימוש אבל ממה שנראה הוא גם פרקטי לי וגם נוח לתינוק. מתכוון לשני הכיוונים וגם מתקפל בשניהם.
המינוס היחיד שלה מבחינתי הם הגלגלים שלא מושלמים. הם נוחים ובהליכה רגילה על כביש/מדרכה/קניון אין בעיה בכלל אבל כשהולכים על כביש לא מרוצף או על לבנים קטנות די מרגישים את כל הקפיצים.
גילוי נאות- אנחנו קנינו את העגלה באנגליה וממה שאני ראיתי הגלגלים באנגליה והגלגלים בארץ שונים, אז יתכן שהגלגלים שבארץ איכותיים יותר (קובי?).
עם מחיר מצחיק כזה ויחסית לתמורה הסבבה שקיבלנו, הייתי קונה אותה שוב.
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ג'ואי כרום - תגובה
קובי סופר22/06/2014תודה רבה על תגובתך, אני בטוח שהיא תעזור כאן להרבה מתלבטות.
לגבי הגלגלים אכן היה שינוי בסוג הגלגל לדגמים של 2014, להערכתי מפבואר הם נכנסו לאנגליה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)