ג'ואי כרום-התלבטות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• ג'ואי כרום-התלבטות
    אשרת
    16/06/2014

שלום,
    לאחר שראיתי את הג'ואי כרום באינטרנט וקראתי את ההמלצות החמות בפורום, הלכנו לראות את העגלה.
    בסה"כ העגלה טובה מאוד. שני חסרונות שראינו היו:
    החיסרון העיקרי הוא חגורת הבטיחות בטיולון, היא די פשוטה, אינה מרופדת בצורה טובה, ודי הסתבכנו עם הסגירה, הקטנה/הגדלה של החגורה-מסורבל. האם עבר מבחני בטיחות?
    בנוסף, האמבטיה נראתה לנו קטנה.
    אנחנו בהריון ראשון ואין לנו כל כך נסיון בעגלות, הביקורת שלי היא מהתרשמות ראשונית בלבד. אשמח לתגובות מהתנסות מעמיקה יותר עם העגלה.
    האופציה השנייה שלנו היא אינגליזינה טרילוגי - בעלי ממש אהב אותה, היא עולה כמעט כפול, ואני לא בטוחה שזה מצדיק למרות האמבטיה המרווחת וחגורת הבטיחות בטיולון. מה דעתכם?

אשמח מאוד לעצות,
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ג'ואי כרום-התלבטות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ג'ואי כרום-התלבטות - תגובה

קובי סופר
    16/06/2014

שלום אשרת,

קודם כל ניתן לרכוש רפידות לחגורות הבטיחות בעלות מזערית.
    ההסתבכות עם הסגירה לא מובנת לי, יש לה את אחד הקיפולים הכי קלים שיש. ככל הנראה לא הוסבר לכם נושא הקיפול כמו שצריך. הקטנה/הגדלה של החגורות לרוב מסובכת ברוב העגלות אבל עושים זאת אחת לכמה חודשים בדרך כלל ולכן לא הייתי מייחס לזה חשיבות.
    הג'ואי נמכרת כבר מעל ל- 4 חודשים ועד היום ראשוני הקונים (שרכשו ביום הגעתה לארץ) עדיין מסתובבים עם האמבטיה. לכן הגודל מתאים בשקט עד גיל 5/6 חודשים שזה זמן מצוין לאמבטיה. מעבר לכך השימוש העיקרי הוא בטיולון ולכן לרכוש עגלה שעולה כפול רק בגלל גודל האמבטיה נראה לי מיותר. כל העגלות נושאות תו תקן אירופאי וישראלי הבודק את בטיחות וחוזק המוצר, גם העגלות הזולות ביותר וגם היקרות ביותר עברו את אותה בדיקה.

לדעתי אם כבר מוצאים כפול אני ממליץ על פג פרגו בוק פלוס מודולר.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ג'ואי כרום-התלבטות

אשרת
    16/06/2014

קובי שלום,

תודה על תשובתך.
    התכוונתי שהסתבכנו עם סגירת חגורת הבטיחות בטיולון ולא עם קיפול העגלה. הסגירה נראתה לנו די מסורבלת. מה אתה חושב על הסגירה ואיך היא בהשוואה לסגירה בעגלות אחרות? זה החיסרון העיקרי שמצאנו בעגלה.

תודה,
    אשרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ג'ואי כרום-התלבטות - תגובה

קובי סופר
    17/06/2014

שלום אשרת,

סה"כ הסגירה רגילה, היא לא שונה מרוב העגלות. ברגע שעושים את זה על בסיס יומי זה נעשה בקלות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפעמים פרטים קטנים עושים הבדל גדול

שיר
    17/06/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפעמים פרטים קטנים עושים הבדל גדול - תגובה

קובי סופר
    17/06/2014

חבל שאתם עובדי שילב עושים כאן פרסום סמוי. נמאס לי כבר למחוק לכם תגובות.
    תמצאו מקום אחר לפרסם את המוצרים שלכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו