התלבטות לגבי עגלות..

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי עגלות..
    סימי
    19/06/2014

היי,
    קודם כל תודה על העזרה והתמיכה.. אני מתלבטת בין מס' עגלות:
    1. איה בייבי דגם ולנסיה.
    2. גו בייבי דגם ויולה.
    3. מאמס אנד פאפס דגם סולה
    4. איזי בייבי...
    5. בייבי ג'וגר דגם אינפיניטי- 4 גלגלים שכן מתכווננת.
    אני בע"ה אביב אם יחידנית וחשוב לי שתתקפל לרכב קטן ושהנוחות של התינוק תהיה מקסימלית, שתהיה אמבטיה ושהעגלה תתכוונן לשני הכיוונים וחשוב לא פחות שהעגלה+אמבטיה+סלקל לא יעלה על 3000 ש"ח... אם יש לך עגלה נוספת להציע-אשמח.

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות לגבי עגלות..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי עגלות.. - תגובה

קובי סופר
    20/06/2014

שלום סימי,

1. איה בייבי דגם ולנסיה.
    עגלה נחמדה, קצת כבדה וקיפול די גדול, מומלץ לבדוק ברכב אם היא נכנסת.
    2. גו בייבי דגם ויולה.
    כמו הולנסיה רק שרוחב הגלגלים רחב יותר וזה חיסרון במעברים צרים ובהתנהלות היום יומית.
    3. מאמס אנד פאפס דגם סולה
    הזולה גם היא עגלה טובה, הגגונים של האמבטיה והטיולון אינם מכסים היטב ואין לה בולמי זעזועים טובים.
    4. איזי בייבי...
    איזה דגם? באופן כללי העגלות של איזי בייבי לא ברמה הכי גבוהה אך הן מאוד זולות ומספקות תמורה הוגנת למחיר.
    5. בייבי ג'וגר דגם אינפיניטי- 4 גלגלים שכן מתכווננת.
    כתבת שאת מחפשת עגלה נוחה לתינוק אבל בייבי ג׳וגר פחות נוחה לעומת העגלות האחרות שהוזכרו. מצד שני היא הכי נוחה להורה מבחינת מנגנון קיפול ומשקל.

אני בע"ה אביב אם יחידנית וחשוב לי שתתקפל לרכב קטן ושהנוחות של התינוק תהיה מקסימלית, שתהיה אמבטיה ושהעגלה תתכוונן לשני הכיוונים וחשוב לא פחות שהעגלה+אמבטיה+סלקל לא יעלה על 3000 ש"ח... אם יש לך עגלה נוספת להציע-אשמח.

אני ממליץ לבדוק את הג׳ואי כרום. דומה לסולה רק עם יותר יתרונות ומחיר טוב יותר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

סימי
    21/06/2014

מה עם בייבי ג'וגר דגם ורסה?
    כמה עולה אצלכם הג'וי כולל סלקל ובסיס? (אם אפשר לשאול...)
    אני מבינה ממך שהיא הכי מוצלחת אבל לא כ"כ יפה ואומרים שהסלקל שלהם לא ממש מומלץ... מה אתה אומר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה - תגובה

קובי סופר
    22/06/2014

שלום סימי,

אני פחות מחבב את הורסה בגלל הטיולון שלה. הוא לא נשכב למצב שטוח ורגליי התינוק כלפי מעלה בדומה לזוית של סל קל.
    אני תמיד ממליץ על טיולון עם שכיבה שטוחה אלא אם כן אתם תרכשו טיולון נוסף בעתיד, אז כן אפשר לשקול את הורסה ועוד מגוון עגלות בסגנון.

לגבי ג'ואי, הסל קל שלה עבר את מבחני הריסוק האירופאים החדשים אשר מחמירים יותר. אבל אם רוצים לנסוע בלב שקט, ניתן לרכוש סל קל סייבקס אשר גם הוא מתחבר לכרום.
    הכרום עולה בסביבות - 2000 ש"ח ללא סל קל, כאשר סל קלים נעים בין 450 ל- 1890 ש"ח. יש מגוון יחסית גדול וזה תלוי אם רוכשים כולל בסיס לרכב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו