מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות לגבי עגלות..סימי19/06/2014
היי,
קודם כל תודה על העזרה והתמיכה.. אני מתלבטת בין מס' עגלות:
1. איה בייבי דגם ולנסיה.
2. גו בייבי דגם ויולה.
3. מאמס אנד פאפס דגם סולה
4. איזי בייבי...
5. בייבי ג'וגר דגם אינפיניטי- 4 גלגלים שכן מתכווננת.
אני בע"ה אביב אם יחידנית וחשוב לי שתתקפל לרכב קטן ושהנוחות של התינוק תהיה מקסימלית, שתהיה אמבטיה ושהעגלה תתכוונן לשני הכיוונים וחשוב לא פחות שהעגלה+אמבטיה+סלקל לא יעלה על 3000 ש"ח... אם יש לך עגלה נוספת להציע-אשמח.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות לגבי עגלות.. - תגובה
קובי סופר20/06/2014שלום סימי,
1. איה בייבי דגם ולנסיה.
עגלה נחמדה, קצת כבדה וקיפול די גדול, מומלץ לבדוק ברכב אם היא נכנסת.
2. גו בייבי דגם ויולה.
כמו הולנסיה רק שרוחב הגלגלים רחב יותר וזה חיסרון במעברים צרים ובהתנהלות היום יומית.
3. מאמס אנד פאפס דגם סולה
הזולה גם היא עגלה טובה, הגגונים של האמבטיה והטיולון אינם מכסים היטב ואין לה בולמי זעזועים טובים.
4. איזי בייבי...
איזה דגם? באופן כללי העגלות של איזי בייבי לא ברמה הכי גבוהה אך הן מאוד זולות ומספקות תמורה הוגנת למחיר.
5. בייבי ג'וגר דגם אינפיניטי- 4 גלגלים שכן מתכווננת.
כתבת שאת מחפשת עגלה נוחה לתינוק אבל בייבי ג׳וגר פחות נוחה לעומת העגלות האחרות שהוזכרו. מצד שני היא הכי נוחה להורה מבחינת מנגנון קיפול ומשקל.
אני בע"ה אביב אם יחידנית וחשוב לי שתתקפל לרכב קטן ושהנוחות של התינוק תהיה מקסימלית, שתהיה אמבטיה ושהעגלה תתכוונן לשני הכיוונים וחשוב לא פחות שהעגלה+אמבטיה+סלקל לא יעלה על 3000 ש"ח... אם יש לך עגלה נוספת להציע-אשמח.
אני ממליץ לבדוק את הג׳ואי כרום. דומה לסולה רק עם יותר יתרונות ומחיר טוב יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
סימי21/06/2014מה עם בייבי ג'וגר דגם ורסה?
כמה עולה אצלכם הג'וי כולל סלקל ובסיס? (אם אפשר לשאול...)
אני מבינה ממך שהיא הכי מוצלחת אבל לא כ"כ יפה ואומרים שהסלקל שלהם לא ממש מומלץ... מה אתה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על התשובה - תגובה
קובי סופר22/06/2014שלום סימי,
אני פחות מחבב את הורסה בגלל הטיולון שלה. הוא לא נשכב למצב שטוח ורגליי התינוק כלפי מעלה בדומה לזוית של סל קל.
אני תמיד ממליץ על טיולון עם שכיבה שטוחה אלא אם כן אתם תרכשו טיולון נוסף בעתיד, אז כן אפשר לשקול את הורסה ועוד מגוון עגלות בסגנון.
לגבי ג'ואי, הסל קל שלה עבר את מבחני הריסוק האירופאים החדשים אשר מחמירים יותר. אבל אם רוצים לנסוע בלב שקט, ניתן לרכוש סל קל סייבקס אשר גם הוא מתחבר לכרום.
הכרום עולה בסביבות - 2000 ש"ח ללא סל קל, כאשר סל קלים נעים בין 450 ל- 1890 ש"ח. יש מגוון יחסית גדול וזה תלוי אם רוכשים כולל בסיס לרכב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)