עגלה+ סלקל

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה+ סלקל
    שני
    21/06/2014

קובי שלום.
    מאוד התרשמתי מהמקצועיות והתשובות המפורטות.
    ההתלבטות שלי היא בין 3 עגלות ואשמח אם תוכל לענות על כמה שאלות.
    1. אפפה ויסטה- קראתי וראיתי שהיא מאוד איכותית אך נאמר לי שהטיולון כבד ומסורבל. האם זה נכון?
    2. ג'ואי כרום- העובדה שאין ביקורות על הטיולון שלה די מדאיגות אותי. מלבד זאת, אני מבינה שעם סלקל של סייבקס + האיזופיקס היא כבר לא כ"כ זולה.
    3. פג פרגו בוק פלוס- יקרה יחסית. אשמח לדעת איזה סלקל מגיע עם העגלה ומהם היתרונות שלו על פני האחרים.

תודה
    שני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלה+ סלקל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלה+ סלקל - תגובה

קובי סופר
    22/06/2014

שלום שני,

העתקתי את השאלות ואענה עליהן מתחת לכל שאלה.

1. אפפה ויסטה- קראתי וראיתי שהיא מאוד איכותית אך נאמר לי שהטיולון כבד ומסורבל. האם זה נכון?

סך הכל הויסטה ממוצעת במשקלה, אכן מדובר בעגלה איכותית, הסיבה היחידה שאני בדרך כלל לא ממליץ עליה היא זווית השכיבה של הטיולון. הוא לא נשכב למצב שטוח ורגליי התינוק כלפי מעלה בשכיבה, מזכיר זווית של סל קל.

2. ג'ואי כרום- העובדה שאין ביקורות על הטיולון שלה די מדאיגות אותי. מלבד זאת, אני מבינה שעם סלקל של סייבקס + האיזופיקס היא כבר לא כ"כ זולה.

אין הרבה ביקורות מכיוון שהעגלה בישראל רק 4 חודשים ולכן קשה להשיג.
    יש כבר כמה שמסתובבות איתה ואם תתקלי באמא כזו אני ממליץ לא להתבייש, לגשת ולקבל חוות דעת ממקור ראשון. כמו כן באנגליה הכרום נמכרת מעל לשנה וחצי ועד היום רוב הביקורות כלפיה מצוינות.
    לצערי סל קל סייבקס הוא סל קל נורא יקר ולכן לא משנה איזו עגלה נרכוש אותו, ברגע שנוסיף סייבקס + בסיס הסיפור יהפוך ליקר יותר.

3. פג פרגו בוק פלוס- יקרה יחסית. אשמח לדעת איזה סלקל מגיע עם העגלה ומהם היתרונות שלו על פני האחרים.

הפג יקרה יחסית מכיוון שהיא מיוצרת באיטליה, מחירה כולל גם סל קל ותיק. לדעתי היא שווה כל שקל, הביקורות עליה מצוינות. העגלה מגיעה עם הסל קל של פג אשר זכה לציון הבטיחות הגבוהה ביותר שסל קל אי פעם קיבל, זה היה במבחן הריסוק הגרמני שהוא גם המחמיר מכולם. מה שכן הציון היה עם בסיס איזופיקס אשר ייקר את העגלה בעוד 600 ש"ח.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה + סלקל

שני
    22/06/2014

תודה רבה על התשובה המפורטת!
    שאלה נוספת בהקשר של הסייבקס.
    הוא עדיף על פני הסלקל של הג'ואי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה + סלקל - תגובה

קובי סופר
    22/06/2014

שלום שני,

לדעתי כן, מכיוון שהוא קיבל את הדירוג הגבוהה ביותר (אחרי הפג פרגו) ולכן הוא בסנדרט בטיחותי גבוהה יותר מהג'ואי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו