מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלה+ סלקלשני21/06/2014
קובי שלום.
מאוד התרשמתי מהמקצועיות והתשובות המפורטות.
ההתלבטות שלי היא בין 3 עגלות ואשמח אם תוכל לענות על כמה שאלות.
1. אפפה ויסטה- קראתי וראיתי שהיא מאוד איכותית אך נאמר לי שהטיולון כבד ומסורבל. האם זה נכון?
2. ג'ואי כרום- העובדה שאין ביקורות על הטיולון שלה די מדאיגות אותי. מלבד זאת, אני מבינה שעם סלקל של סייבקס + האיזופיקס היא כבר לא כ"כ זולה.
3. פג פרגו בוק פלוס- יקרה יחסית. אשמח לדעת איזה סלקל מגיע עם העגלה ומהם היתרונות שלו על פני האחרים.
תודה
שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלה+ סלקל - תגובה
קובי סופר22/06/2014שלום שני,
העתקתי את השאלות ואענה עליהן מתחת לכל שאלה.
1. אפפה ויסטה- קראתי וראיתי שהיא מאוד איכותית אך נאמר לי שהטיולון כבד ומסורבל. האם זה נכון?
סך הכל הויסטה ממוצעת במשקלה, אכן מדובר בעגלה איכותית, הסיבה היחידה שאני בדרך כלל לא ממליץ עליה היא זווית השכיבה של הטיולון. הוא לא נשכב למצב שטוח ורגליי התינוק כלפי מעלה בשכיבה, מזכיר זווית של סל קל.
2. ג'ואי כרום- העובדה שאין ביקורות על הטיולון שלה די מדאיגות אותי. מלבד זאת, אני מבינה שעם סלקל של סייבקס + האיזופיקס היא כבר לא כ"כ זולה.
אין הרבה ביקורות מכיוון שהעגלה בישראל רק 4 חודשים ולכן קשה להשיג.
יש כבר כמה שמסתובבות איתה ואם תתקלי באמא כזו אני ממליץ לא להתבייש, לגשת ולקבל חוות דעת ממקור ראשון. כמו כן באנגליה הכרום נמכרת מעל לשנה וחצי ועד היום רוב הביקורות כלפיה מצוינות.
לצערי סל קל סייבקס הוא סל קל נורא יקר ולכן לא משנה איזו עגלה נרכוש אותו, ברגע שנוסיף סייבקס + בסיס הסיפור יהפוך ליקר יותר.
3. פג פרגו בוק פלוס- יקרה יחסית. אשמח לדעת איזה סלקל מגיע עם העגלה ומהם היתרונות שלו על פני האחרים.
הפג יקרה יחסית מכיוון שהיא מיוצרת באיטליה, מחירה כולל גם סל קל ותיק. לדעתי היא שווה כל שקל, הביקורות עליה מצוינות. העגלה מגיעה עם הסל קל של פג אשר זכה לציון הבטיחות הגבוהה ביותר שסל קל אי פעם קיבל, זה היה במבחן הריסוק הגרמני שהוא גם המחמיר מכולם. מה שכן הציון היה עם בסיס איזופיקס אשר ייקר את העגלה בעוד 600 ש"ח.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלה + סלקל
שני22/06/2014תודה רבה על התשובה המפורטת!
שאלה נוספת בהקשר של הסייבקס.
הוא עדיף על פני הסלקל של הג'ואי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עגלה + סלקל - תגובה
קובי סופר22/06/2014שלום שני,
לדעתי כן, מכיוון שהוא קיבל את הדירוג הגבוהה ביותר (אחרי הפג פרגו) ולכן הוא בסנדרט בטיחותי גבוהה יותר מהג'ואי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)