מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- סייבקס אטוןמיכל24/06/2014
שלום,
שאלה לגבי סלקל סייבקס אטון:
ישנם שני דגמים, האחד 2013 והשני 2014,
לפי מה שראיתי בחנויות, הדגם של 2013 (אטון1) יותר מרופד, אך הגגון שלו קצר יותר ודגם 2014 (basic)
עם בד פחות נעים אך גגון יותר מכסה (מחובר לידית האחיזה).
ידוע לכם מה עדיף מבין שני הדגמים? מה ההבדל/ השיפור בדגם basic?
כי משכו אותי יותר הבדים של הדגם הישן ויכול להיות שמפספסת משהו.
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סייבקס אטון - תגובה
קובי סופר24/06/2014שלום מיכל,
האטון נחשב דגם טוב יותר מהבייסיק, בהחלט הבדים טובים יותר. לצערנו בסייבקס החליטו להוריד את הדגם ובמקומו נכנס האטון 3 אשר יקר משמעותית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסייבקס אטון
מיכל24/06/2014היי קובי,
תודה על ההתייחסות.
עדיין לא מובן לי, במקומו נכנס האטון 2, לא?
וידוע לך מה ההבדל בין הבייסיק לאטון 1 חוץ מהבדים?
קראתי באיזה פורום שהגגון של האטון 1 עושה בעיות לאחר זמן מה ולכן שופר בבייסיק.
אני מבולבלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סייבקס אטון - תגובה
האטון 2 נוסף לליין של סייבקס במקום האטון הרגיל והבייסיק כביכול נכנס כדי לתת מענה זול. האטון 2 כבר לא משווק והחליף אותו האטון 3.
אכן הייתה בעיה עם הגגון, הבעיה נפתרה באטון 3. בבייסיק אין בעיה מכיוון שהגגון מחובר לידית.
עכשיו כדי להוסיף לכאב ראש יש גם אטון Q, למעשה זה אטון 3 רק יותר מעוצב.
אז לעשות סדר: בליין של סייבקס כיום יש 3 דגמים: אטון בייסיק, אטון 3 ואטון Q אשר מאוד מאוד יקרים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסייבקס אטון
מיכל24/06/2014אטון 2 הוא לא מענה זול בכלל :) אבל הכל יחסי.
אז לסיכום, שאלה אחרונה - אם מציעים לי את אטון1 ואת ה basic באחת החנויות (באותו מחיר) - מה מומלץ לקחת???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סייבקס אטון - תגובה
אני יודע שה- 2 לא זול, הכוונה הייתה שהבייסיק הוא המענה הזול ;)
לשאלתך: הייתי הולך על האטון 1 רק לוודא שאת מקבלת אחריות מהיבואן ביבה, אטון 1 יובא ע"י 2 יבואנים ולכן יש לשים לב שאת האחריות תקבלו מביבה אשר נקראים גם נובל אינפיניטי, היבואן הקודם EGST אינו מייבא את סייבקס ואני בספק אם יש לו חלקי חילוף.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסייבקס אטון
מיכל24/06/2014תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)