איזו עגלה מומלצת יותר

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• איזו עגלה מומלצת יותר
    רינת
    25/06/2014

אינגליזינה טרילוג'י? אביו? או פג פרגו בוק פלוס?
    ואיזה סלקל מתאים לעגלות אלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איזו עגלה מומלצת יותר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין על העגלות של אינגליזינה

שיר
    26/06/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי תודה רבה

רינת
    26/06/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזו עגלה מומלצת יותר - תגובה

קובי סופר
    26/06/2014

שלום רינת,

לדעתי הבוק פלוס מספקת הרבה יותר יתרונות מהאניגלזינות.
    היתרון היחיד של האינגלזינה על הפג הוא בגודל הקיפול, אם אין לכם בעית גודל אז היתרונות של הפג הם: נוחות הליכה טובה יותר בהרבה, סל חפצים ענק ונגיש יותר, פטנט קיפול נח יותר וסל קל בטיחותי בהרבה בהשוואה לסל קל של אינגלזינה. לעגלות פג מתחבר הסל קל של פג שזכה לציון הבטיחות הגבוה ביותר שאי פעם סל קל קיבל, ניתן לרכוש מתאם ולחבר סל קלים כמו סייבקס, ג'ואי ועוד. לאינגלזינה מתחבר הסל קל של אינגלזינה, לאביו יש מתאמים למקסי קוזי.

בצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא מעוניינת שהסלקל

רינת
    26/06/2014

יתחבר בהכרח לעגלה ככה שגם עם האינגליזינה אוכל לרכוש סלקל אחר. אני מפחדץ מהפג כי היא מרגישה לי הרבה יותר כבדה! וגם יש לי קצת בעיית מקום באוטו הבגאז' לא גדול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא מעוניינת שהסלקל - תגובה

קובי סופר
    26/06/2014

הפג לא יותר כבדה מהאינגלזינה, רק האביו קלה יותר אך זה בא על חשבון כך שמדובר בעגלה מאוד צרה. לגבי באגז' כמו שהזכרתי אם יש בעיה אז צריך להתפשר על עגלה בעלת קיפול מטריה כמו האנגלזינה ויש גם את צ'יקו, בבה קונפורט וגם לפג יש דגמים כאלו, אך לכל העגלות האלו יהיו את אותם חסרונות שהזכרתי באנגליזינה.
    מומלץ לבדוק בחנות האם הפג נכנסת לרכב ואז יהיה לך יותר קל להחליט.
    אם לא חשוב חיבור הסל קל לעגלה, אני ממליץ על סל קל צ'יקו קייפיט 30, סל קל זול שזכה לציוני בטיחות גבוהים, הוא נח מאוד ודורג במקום הראשון ע"פ הקונסיומר ריפורט, גוף הצרכנות הנחשב בארה"ב.
    כמובן שאם רוכשים פג, הייתי ממליץ לרכוש כבר עם הסל קל של פג.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי תודה רבה עזרת מאוד!

רינת
    26/06/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו