המלצה לעגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לעגלה
    הודיה
    29/06/2014

קובי שלום,
    כמו רבות כאן בפורום גם אני מבולבלת בבחירת עגלה, אשמח להמלצתך.
    קריטריוני חשובים לי: עגלה יחסית קלה, מתקפלת בקלות (אני גרה קומה שנייה בלי מעלית), ידית מתכוננת בהתאם לגובה כי אני יחסית גבוה ומחיר סביר בערך עד 2500.

תודה
    הודיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לעגלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה לעגלה - תגובה

קובי סופר
    29/06/2014

שלום הודיה,

אני ממליץ לך לבחון את הג'ואי כרום או גרקו איבו, שתיהן עגלות מצויינות שנכנסות לתקציב. לדעתי הג'ואי קצת יותר טובה ולגרקו אין ידית מתכווננת.
    יש עגלות קלות יותר מבחינת המשקל, אך עגלות אלו פחות איכותיות ומציעות טיולונים פשוטים יותר ולא דו כיוונים, לדוגמא: בייבי ג'וגר סיטי מיני, ברווי קריסטל ובקרוב ואלקו זי, שתציע טיולון טוב יותר מהשלושה אך עדיין חד כיווני.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת אחים

יפית
    10/11/2014

שלום רב,
    אשמח לשמוע המלצתך לעגלת אחים בהפרש של שנה ושלושה.
    מחפשת עגלה שיכולה להתאים גם לילד אחד ,פרקטית, נוחה, זולה.
    שמעתי על הסיטי סלקט-נראית כבדה וגדולה מדי.
    שמעתי על פיל אנד טד-אבל לא ניסיתי ויש מספר דגמים שזה די מבלבל.
    שמעתי על זי של ואלקו-ממש לא מכירה,הבנתי שיש לה כיסא נוסף להרכבה.האם ניתן להשיג ובאיזה מחיר?
    ראיתי את קוקו של ביבה-אבל זה מתאים רק לשניים.
    יש את העגלות של ד"ר בייבי ובייבי ג'וגר עלית הדגמים הישנים עם הכסא הנוסף-אבל לא מצאתי בשום מקום היום.
    מה אתה ממליץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת אחים - תגובה

קובי סופר
    11/11/2014

שלום יפית,

העגלות עם הכסא הנוסף: בייבי ג'וגר או ולקו זי: הכסא לא קיים בארץ, אני בספק אם בעולם הוא קיים. אין לי מושג למה, אני מניח שזה קשור לתקנים.

הסלקט אכן כבדה. בוגבו דונקי עונה לדרישה אך גם היא כבדה ויקרה מאוד.
    פיל אנד טדס מעולות והן ההמלצה שלי, לצערי לא ניתן לראותן בהרבה חנויות, אבל הן בנויות בצורה הכי חכמה לטיול עם 2 ילדים או עם אחד.
    הדוקטור בייבי מאוד דומה לסלקט, כרגע נמכרת במחיר מצחיק אבל היא כבדה.

קוקו תאומים היא עגלה מעולה, היא הקלה מכולן, יש חסרון שזו רק עגלת תאומים אבל אם את יכולה למצוא סידור לעגלת יחיד נוספת, מדובר במוצר ששווה לקחת בחשבון.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה קובי,שאלה קטנה נוספת:

יפית
    11/11/2014

על איזה דגם אתה ממליץ בפיל אנד טד?
    הבנתי שיש:ויב,ספורט ופרומנד,
    מה בעצם ההבדלים המהותיים בינהם?
    היום נודע לי שיש גם לאיזי בייבי דגם דומה לפיל אנד טד-איזי בייבי ריגל.
    האם אתה מכיר?ממליץ?
    האם ניתן להשיג אצלכם?
    ושוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה קובי,שאלה קטנה נוספת: - תגובה

קובי סופר
    12/11/2014

שלום יפית,

על איזי בייבי אני בכלל לא ממליץ, מדובר בחיקוי לא מוצלח.

לדעתי הפיל אנד טדס ספורט או אקספלורר (הדגם המחודש) הן המומלצות, אני לא יודע אם יש אקספלורר במלאי היבואן כעת. הוייב יקרה יותר, היא יותר מעוצבת, יותר מרופדת ויכולה להתקפל עם המושב הנוסף, בספורט והאקספלורר יש צורך בפירוקו. מצד שני היא כבדה בהרבה ולכן אני פחות ממליץ עליה. הפרומנדה גם פחות מומלצת לדעתי מכיוון שהטיולון והאמבטיה הם אותו חלק ובתור טיולון אין לה שכיבה שטוחה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו