מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות לגבי סלקל מתאים ל-BJ ורסהלירן04/07/2014
היי,
אנחנו מתכננים לקנות את עגלת בייבי ג'וגר ורסה. הייתי בכמה חנויות, ובכל אחת מהן אמרו לי דברים שונים על הסלקלים המתאימים לה והאם הם דורשים מתאם.
עד עתה, הבנתי שיש שתי חברות סלקלים עיקריות שמתאימות לעגלה- סייבקס וג'וי- אבל אני לא מצליחה להבין מה ההבדל בין שתי החברות, ובנוגע לסייבקס ספציפית- מה ההבדל בין הסלקלים השונים שהם מציעים. באחת החנויות אמרו לי שהבייסיק שלהם הוא הכי טוב, וכל השאר הם סתם יקרים יותר, ובחנויות אחרות אמרו לי שיש הבדל משמעותי בבטיחות. אשמח לסיוע בלעשות סדר בבלאגן :)
סופ"ש נעים, לירן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות לגבי סלקל מתאים ל-BJ ורסה - תגובה
קובי סופר06/07/2014שלום לירן,
הנה הסדר.
סייבקס אטון 2 (נכון להיום כבר לא מיוצר) או אטון 3 או אטון Q (חדש, זהה ל- 3 רק מעוצב יותר) קיבלו דירוג של 5 כוכבי בטיחות בעוד שהאטון 1 או בייסיק קיבל 4 כוכבים.
דבר מאוד חשוב, הדירוג הגבוהה היה עם בסיס איזופיקס, ללא הבסיס הדירוג היה נמוך יותר. בנוסף הבדים שלהם איכותיים יותר מהאטון הרגיל.
לגבי הג'וי אין גוף שפרסם את תוצאות המבחנים שלו ולכן קשה לדעת, מה שכן הוא עומד בתקן האירופאי החדש אשר מחמיר יותר מבעבר.
כדי לחבר סל קל לעגלה יש צורך במתאם, לעיתים בבייבי ג'וגר זה אותו מתאם של האמבטיה ואז אין צורך במתאם. בכל אופן ברגע שאומרים שסייבקס מתחבר לעגלה, אוטמטית יש לקחת בחשבון שגם הג'וי יתחבר וגם מקסי קוזי מכיוון שיש להם חיבורים זהים לעגלות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)