סיטי מיני פג בוק פלוס או ג'ואי

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סיטי מיני פג בוק פלוס או ג'ואי
    בידי
    06/07/2014

היי,
    מתלבטים בין שלושת העגלות, אשמח לדעת הבדלים עיקריים (משקל,קלות קיפול,גודל אמבטיה,איכות בד).
    חשוב לנו עגלה שתהיה קלה לניוד ולקיפול אך גם עמידה יחסית (תשאר למטה בחדר מדרגות או ברכב...מקווים לקנות עגלה שתחזיק יותר מילד אחד)

אגב, שנינו גבוהים והלידה צפויה להיות בסוף ספטמבר- כלומר שימוש יחסית ארוך טווח באמבטיה בגלל החורף.

אשמח לכל מידע :)

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיטי מיני פג בוק פלוס או ג'ואי - תגובה

קובי סופר
    06/07/2014

שלום בידי,

היתרון של הפג והג'ואי על בייבי ג'וגר בא לידי ביטוי בטיולון. בשתיהן הטיולון דו כיווני, דבר שאני לא הייתי מוותר עליו. מדף הרגליים מתכוונן ויוצר שכיבה נוחה יותר ושינוי מצבים נעשה בעזרת לחצן ולא עם שרוך מסורבל ובעל בלאי גבוה. כמו כן הבדים איכותיים יותר.
    הפג מיוצרת באיטליה והמוניטין של החברה מדבר בעד עצמו, עגלות פג מחזיקות בקלות לכמה ילדים, הן חזקות והבוק מאוד נוחה להליכה ולקיפול, כמו כן נהנים מאחריות VIP עד בית הלקוח. היא עולה יותר מכפול אך המחיר כולל את הסל קל הנפלא של פג ותיק.
    הגובה שלה ממוצע ואין בעיה לגבוהים.

לדעתי אם התקציב מאפשר אז כמו שהבנת אני ממליץ על הפג. אם יש תקציב נמוך הג'ואי עושה כמעט כל מה שהפג יודעת לעשות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו