התלבטות בין עגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין עגלות
    ליטל
    07/07/2014

שלום

אני ובעלי מתלבטים בין ברייטקס בי אגייל פלוס לבייבי גוגר סיטי, בעלי מאד גבוה, ולכן העובדה שלברייטקס ידית מתכווננת נותן לה יתרון+ רגליים מתכווננות ומחיר זול יותר, מצד שני לבייבי גוגר יש אחריות לכל השנים. האם יש עדלה מומלצת בין השניים?

כמו כן לאחורנה שמעתי על הגואי כרום דברים טובים אבל אין יותר מדי ביקורות..
    בין שלושת העגלות כאשר מה שחשוב זה יציבות, עמידות, פרקטיות ושתתאים לגבוהים ונמוכים, מה הכי מומלץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין עגלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין עגלות - תגובה

קובי סופר
    07/07/2014

שלום לי,

לדעתי מבחינת עמידות כולן פחות או יותר זהות. בברייטקס ובבייבי ג'וגר יש מנגנון מצבים עם שרוך אשר יש לו בלאי. לדעתי הבייבי ג'וגר נוחה יותר להליכה ואמינה יותר מברייטקס.
    הג'ואי מציעה משהו שונה לגמרי. הטיולון הוא דו כיווני, יש לכך יתרון עצום להתפתחות התינוק. גם להורה הרבה יותר נח הקשר העין, במקום לעצור כל דקה ולראות שהתינוק בסדר.
    בנוסף מנגנון שינוי המצבים הוא בעזרת לחצן מה שימנע בלאי כמו במנגנון השרוכים.
    לא שמעת עליה מכיוון שהיא רק חמישה חודשים בישראל.
    באנגליה שם היא נמכרת מעל לשנה וחצי הביקורות מצוינות. גם בארץ מכל מי ששמעתי הייתה שביעות רצון גבוהה, גם כאן בפורום הגיבה לא מזמן בחורה שהביעה שביעות רצון מהמוצר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה, שאלה נוספת

ליטל
    09/07/2014

הבנו שיש לגואי גם סלקל שמגיע איתו.
    חיפשתי מידע עליו,מבחני ריסוק מספר כוכבים וכו' ולא מצאתי

האם אתה מכיר או יודע להמליץ על הסל קל שלהם?

תודה רבה על המענה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה, שאלה נוספת - תגובה

קובי סופר
    10/07/2014

שלום לי,

לצערנו לא כל מעבדה מפרסמת את תוצאות המבחנים ואכן הג'ואי לא נבחן באחת כזו שמפרסמת. הוא כן עומד בדרישות התקן האירופאי החדש, מה שמבטיח שהוא ברמה טובה.
    בכל אופן אם תלכו על הג'ואי הייתי יותר ממליץ לרכוש את אחד מדגמי הסייבקס אשר גם מתלבש על עגלת הג'ואי ולהיות בלב שקט יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו