מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלת הג'ואי או הקאם??בת חן נסים14/07/2014
שלום וברכה,
בעלי ואני ראינו מספר סוגי עגלות, ואני חושבת כרגע בעיקר על שתיים או הג'ואי או הקאם. אני אישית הרבה יותר אהבתי את הקאם, גם יותר יפה בעיניי וגם קלה יותר.
השאלה שלי מה לדעתך עדיף יותר/ איכותי יותר?
מעבר לכך שחשוב לי המשקל, הגובה והקיפטל הקל חשוב לי שתחזיק הרבה זמן.
בנוסף, הקאם יקרה יותר באלף ש"ח לפחות.
איזו עגלה עדיפה לדעתך? ומדוע?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלת הג'ואי או הקאם?? - תגובה
קובי סופר14/07/2014שלום בת חן,
לקאם יש מספר דגמים אני אוכל לענות ברגע שתאמרי לי באיזה דגם של קאם מדובר.
סה"כ עגלות קאם מיוצרות באיטליה ולכן איכות החומרים טובה יותר, יחד עם זאת יש לזכור שיש דגמים שלהם שלא מוצלחים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדגם הוא minu elite
בת חן נסים15/07/2014שלום ותודה על תשובתך. להלן הדגם המדובר.
והאם לדעתך היא עדיפה על הג'ואי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הדגם הוא minu elite - תגובה
קובי סופר15/07/2014שלום בת חן,
הקאם נחשבת יותר איכותית בעיקר בבדים. דגם המינו עלית לדעתי פחות נח לשימוש מאשר הג'ואי, היתרון היחיד שלו מלבד איכות הבדים הוא גודל הקיפול הקטן.
מה שמפסידים בגלל מנגנון הקיפול הזה: הסל קטן ואין לו גישה, התמיכה בגב המושב חלקית, העגלה פחות נוחה להליכה ומרגישה רופפת, זה לא אומר שהיא תתפרק אבל זה מוריד מנוחות ההליכה.
סל קל הסייבקס שמתחבר לג'ואי בטיחותי יותר מהסל קל של קאם.
אם בכל זאת קאם, הייתי ממליץ לבדוק את קאם דינמיקו אשר נותנת את כל יתרונות הג'ואי רק עם בד איכותי יותר ומושב טיולון רחב ונוח יותר. כמובן שיש הבדלי מחיר משמעותיים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת.
בת חן נסים23/07/2014שלום ותודה רבה על תשובתך.
לאחר בדיקות מרובות וחשיבה צמצמנו את האפשרויות לשתי עגלות,
או ה- cam minu elite
או ה- inglesina trilogy
אני ממש אשמח לדעת מה דעתך על האינגלזינה, ומי מהן לדעתך עדיפה ולמה?
שתיהן פחות או יותר באותו מחיר, ומאד אהבתי אותן.
תודה רבה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת. - תגובה
קובי סופר23/07/2014שלום בת חן,
שתיהן מאוד דומות פונקציונלית ככה שמאוד קשה להשוות.
העצה שלי שתנסי לקפל אותן, להרים אותן, ללכת איתן (מומלץ להוסיף לשים משקל) ולקבל החלטה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)