מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- בוגבו בי 3אני19/07/2014
יש לך מושג מה ההבדלים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בוגבו בי 3 - תגובה
קובי סופר20/07/2014שלום ענבל,
ההבדל הגדול הוא שתהיה לה אמבטיה ולא שק שינה.
הגגון גדול יותר והוא ישמש גם לאמבטיה (ניתן יהיה לרכוש אותו בנפרד לבי הנוכחית).
מנגנון הרצעות שונה, היו תלונות על אי נוחות לגביהם. סל החפצים הוגדל ויהיה נגיש יותר ונוספו צבעים חדשים.
בחו"ל היא תימכר החל מספטמבר אני מעריך שבישראל היא תגיע כחודש עד חודשיים מאוחר יותר בתנאי שלא יהיו הפתעות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
אני20/07/2014אני ממש התלהבתי מהבי. עכשיו שיש לה אמבטיה אני בכלל מבסוטית - אגב - כמה היא צפויה לעלות? והאם אפשר בלי אמבטיה?
דבר נוסף - חשבנו גם על עגלת אחים פרקטית - אין חשיבות למחיר. אהבתי את האופציה בדונקי - שהיא מתרחבת במידת הצורך והילדים אחד ליד השני. הדבר היחיד שאני לא אוהבת שבמצב שכיבה הרגליים עולות ולמעשה אין שכיבה מלאה.
ומצד שני לא בטוח שנצליח להביא ילדים ככ צמודים.
אז מה כדאי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עוד שאלה - תגובה
קובי סופר21/07/2014לגבי הבי החדשה, כמו שציינתי נכון לעכשיו אין צפי. בספטמבר היא תימכר בכל העולם. המכירה בארץ תחל לאחר שיהיה לעגלה אישור מכון התקנים ובישראל לדברים כאלו לוקח זמןץ יש סיכוי קלוש שבספטמבר אך מהכרותי עם הדברים בארץ אני צופה שאזור נובמבר היא תגיע.
אני לא חושב שזה נכון לעשות שיקול של עגלת אחים כעת. ברגע שיהיו הפרשים קטנים אם יהיו תחצו את הגשר ויש מלא פתרונות כמו: טרמפיסטים לעגלה, מושב שמתחבר לעגלה, עגלות תאומים/אחים זולות וכו'. לרכוש מראש דונקי ימרר את חייכם עקב משקל סופר כבד וכמו שציינת טיולון פחות נח מבחינת השכיבה וגם עקב זה שהוא צר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוגבו בי 3
אסתי30/09/2014האם הבי 3 יותר גבוהה מהבי הרגילה? או שאין שינוי בגבוה. (אני שואלת על האמבטיה ועל הטיולון)
האם באופן כללי אתה ממליץ עליה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בוגבו בי 3 - תגובה
קובי סופר01/10/2014שלום אסתי,
הטיולון כמעט ולא שונה וזה כולל את הגובה. אמבטיה לא הייתה קיימת בדגם הקודם. החדשה בגובה סביר.
סך הכל הבי החדשה עם האמבטיה היא עגלה טובה, קלה, פרקטית, מתקפלת קטן ונויה להליכה. אני ממליץ. רק לקחת בחשבון שהעגלה צרה וקצרה. תינוקות גדולים ישבו בצפיפות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)